Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

10 anys de “La Botiga al Carrer”, de l’ABBC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/06/2016 10:47:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

10 anys de “La Botiga al Carrer”, de l’ABBC

Els comerciants de Blanes Centre van celebrar els deu anys d’aquest esdeveniment durant tota la jornada d’aquest passat dissabte amb grans rebaixes en productes per a tots els gustos

El centre de Blanes va viure aquest passat dissabte una nova edició de la ja coneguda experiència de La Botiga al Carrer, que aquesta vegada coincidia amb els 10 anys d’ençà de la primera vegada que es va celebrar. Organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, l’acció promocional va concentrar un gran nombre de persones al voltant de les parades que, a peu de carrer, van oferir grans rebaixes en productes per complaure un ample ventall de gustos i edats.


10 anys de La Botiga al Carrer, dissabte 5 de març
Segons l’entitat comercial, la roba i el calçat esportiu han estat uns dels protagonistes més destacats d’aquesta nova edició, una jornada de compres a l’aire lliure que va començar pels volts de les 9 del matí i es va cloure a les 9 del vespre. Una cinquantena de parades van omplir els carrers del centre de la vila amb els diferents tipus de productes. Els principals carrers on va estar allotjada van ser Raval, Mercaders, Muralla i Ample, tot i que també n’hi havia d’adjacents on igualment es van instal·lar parades al carrer.


L’esdeveniment es planteja com una jornada festiva viscuda al carrer, durant la qual es pot compra i passejar a l’hora pel centre de Blanes, aprofitant l’ocasió per adquirir articles i productes a preus molt atractius. D’aquesta manera, del què es tractava era de poder vendre els estocs de la temporada d’hivern amb descomptes molt avantatjosos, coincidint amb la finalització del període de rebaixes d’hivern que s’han estat fent durant els darrers mesos arreu de Catalunya.


L’Associació de Botiguers de Blanes Centre ha remarcat que, a banda de roba esportiva, també s’han venut moltes joguines i material escolar, així com roba d’adult i complements. Ara bé, al llarg de tot el dissabte, els productes de qualitat que es podien trobar a preus extraordinàriament rebaixats abastava una ampla gama de gustos i necessitats. Així, també hi havia des de productes de bellesa i perfums, passant per objectes de regal, sabates, llenceria i un llarg etcètera.


Data de realització: 03/06/2016 | Data de la darrera actualització: 03/06/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300