Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació d’Ardaleños ha celebrat el Dia d’Andalusia amb diverses activitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/07/2016 11:37:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Associació d’Ardaleños ha celebrat el Dia d’Andalusia amb diverses activitats

L’entitat blanenca ha comptat amb la participació d’una nombrosa delegació vinguda des del poble agermanat, encapçalada per la seva alcaldessa, Maria del Mar González

A banda de l’Homenatge a Esteban que es va fer ahir diumenge, el públic de Blanes ja havia tingut l’ocasió de poder gaudir de l’actuació de tres dels artistes que van intervenir-hi –Adrian Muñoz, Alberto Torres i Raquel Framit-, vinguts especialment de Màlaga en motiu de l’espectacle que van protagonitzar la nit de dissabte al Teatre. Presentat sota el títol de Flamenco i Copla de Málaga, també va incloure un altre homenatge, en aquest cas a Manuel Berrocal Moniche.


Visita a l'exposició d'Homenatge a Esteban
El programa d’actes organitzat aquest 2016 per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales en motiu del Dia d’Andalusia es va encetar divendres passat, amb l’arribada de la delegació d’aquesta població malaguenya, encapçalada per la seva alcaldessa, Maria del Mar González Vera. L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del president de l’entitat andalusa blanenca, Salvador Gutiérrez, van ser els encarregats de donar-los la benvinguda.


En primer lloc, es va fer una visita a l’exposició que durant aquests dies s’ha pogut visitar a la Sala Casa Oms, que completava l’Homenatge a l’Esteban. Al migdia, es va oferir un dinar que novament van encapçalar els batlles de les dues poblacions agermanades, i a la tarda es va celebrar una assemblea general de l’entitat al seu local del barri de Mont-Ferrant. Per últim, el matí de diumenge també es va celebrar l’habitual esmorzar típic andalús.


Part de la recaptació de la venda d’entrades per assistir als dos espectacles servirà per poder contribuir en l’adquisició d’una làpida commemorativa que es col·locarà en la tomba d’Esteve Baltrons el proper 12 de març, coincidint amb la data del seu naixement. També s’han recollit diners a través de la venda del llibret que s’ha tornat a re-editar enguany, després que originàriament es va publicar el novembre de l’any 2007, en motiu del primer homenatge que se li va poder retre en vida.


Data de realització: 03/07/2016 | Data de la darrera actualització: 03/07/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300