Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recorda l’artista Esteban amb un muntatge teatral i musical inspirat en la vida i obra del showman


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/07/2016 11:40:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cantant de BlanesBlanes recorda l’artista Esteban amb un muntatge teatral i musical inspirat en la vida i obra del showman

L’espectacle a càrrec d’artistes blanencs i convidats arribats de Màlaga va tenir lloc diumenge al vespre al Teatre, que es va omplir de gom a gom

Un dels actes més destacats que s’han celebrat enguany en motiu del Dia d’Andalusia, organitzats per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, ha estat l’Homenatge a Esteban. El reconeixement va tenir lloc el vespre d’aquest passat diumenge al Teatre de Blanes, que es va omplir de gom a gom per sumar-se a l’emotiu record a la memòria artística del showman internacional nascut a Blanes, però conegut arreu d’Europa.


Homenatge a Esteban
Artistes blanencs i altres convidats arribats de Málaga van participar en el muntatge teatral i musical inspirat en la vida i obra de l’Esteve Baltrons que duia com a senzill i explícit títol Homenatge a Esteban. El fil argumental girava a l’entorn del local que va regentar durant més de 30 anys i que per a molts va esdevenir un lloc de culte, Los Tarantos, emplaçat al Carrer Raval 69 fins a finals de la dècada dels 90 del segle passat.
Al llarg de l’espectacle es van recitar textos i es van cantar algunes de les peces que l’Esteban oferia al seu públic còmplice tant a Blanes com als diferents escenaris que va trepitjar arreu d’Europa, principalment a Alemanya on era especialment apreciat. Del què es tractava era de recordar un dels artistes blanencs més internacionals, una veu prodigiosa, un artista amb majúscules que va viure cantant i repartint somriures.
Un cop acabat l’espectacle, el regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas, acompanyat del president de l’Associació Andalusa d’Ardaleños y Amigos de Ardales, Salvador Gutiérrez, va agrair a tots els artistes el seu bon fer, en especial a qui ha estat la seva veritable ànima motora que va tenir la idea d’homenatjar l’Esteban, Aitor Roger. També es va adreçar al nombrós públic assistent, que omplia el Teatre de Blanes de gom a gom, la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Ardales, Maria Berlanga.

Data de realització: 03/07/2016 | Data de la darrera actualització: 03/09/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300