Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Participació Ciutadana amb Quim Brugué, a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/11/2016 08:40:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Participació Ciutadana amb Quim Brugué, a Aula Blanes

El dimarts 15 de març a les 8 del vespre, la Biblioteca Comarcal allotja la xerrada “El perquè, el què i el com de la participació”, a càrrec del reconegut Doctor en Ciència Política

Tothom que tingui ganes d’aprofundir en un dels conceptes que darrerament és un dels més utilitzats per les forces i agrupacions polítiques que han sorgit en el panorama nacional, estatal i internacional, la Participació Ciutadana, pot fer-ho sense moure’s d’aquí a través d’una interessant xerrada que, una vegada més, ha organitzat Aula Blanes. Presentada sota el títol El perquè, el què i el com de la participació, la conferència tindrà lloc el dimarts 15 de març a les 8 del vespre a la Biblioteca Comarcal i comptarà amb un ponent d’excepció.


David Brugué - Fotografia: Crític
Es tracta del reconegut David Brugué, Doctor en Ciència Política i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha fet recerca a les Universitats d’Oxford i Cambridge, ha estat director de l’IGOP i és Catedràtic a la UAB. Entre el 2003 i el 2008 va ser director general de Participació Ciutadana del Departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya.

El politòleg que va plegar via Twitter de la Comissió de Control del 9-N tot assegurant a el diari El País “Si un observador internacional vingués a Catalunya creuria que és Guinea”, tractarà a Blanes sobre conceptes molt utilitzats actualment: enfortiment democràtic i participació ciutadana. En moments d’incertesa, són molts els qui aposten per aquestes vies com les úniques opcions per prendre decisions, malgrat se’ls poden atribuir significats molt diferents i, fins i tot, contradictoris.
Data de realització: 03/11/2016 | Data de la darrera actualització: 03/11/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300