Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cervesa Marina guardonada internacionalment amb dues medalles de plata


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/15/2016 01:18:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CERVESA MARINACervesa Marina guardonada internacionalment amb dues medalles de plata

L’empresa blanenca ha competit amb més de 500 cerveses artesanes d’arreu del món en el concurs englobat dins el Barcelona Beer Festival 2016

Ja se sap que quan un fa les coses bé, amb esforç i dedicació, la recompensa pot tardar en arribar, però quan arriba potser complau encara més. És el cas de l’empresa blanenca Cervesa Marina, que aquest mes de març ha guanyat dues medalles de plata en un concurs internacional on competien més de 500 cerveses d’arreu del món, inclòs dins el Barcelona Beer Festival 2016, que ha tingut lloc a la capital catalana.

Més concretament, Cervesa Marina ha guanyat els guardons en dues especialitats: en la Speciality Ipa i en la Belgian Tripel, que han reconegut les qualitats de dos dels productes blanencs: la Black Sea i la Full of Hops, respectivament. Pep i Kevin Andreu Mc Carry, els dos germans que encapçalen l’empresa blanenca, han destacat que aquest segon reconeixement l’han obtingut precisament en un estil dominat per les cerveses belgues, les més apreciades dins el món de la cervesa artesana, i de fet al primer i tercer llocs de la categoria Belgian Tripel l’han assolit varietats d’aquesta procedència.


Els germans Pep i Kevin Andreu McCarry, rebent els guardons
Un al·licient afegit que també li suma importància als dos guardons és que les empreses representaven 18 països diferents, per la qual cosa el mèrit és encara major. Enguany ha estat la cinquena edició de la Barcelona Beer Festival, un punt de trobada dels amants de la cervesa artesana que va néixer amb la vocació de difondre la cultura cervesera artesana i de qualitat.

Aquest 2016 ha estat la primera edició en què s’ha incorporat la celebració del concurs –el BBC, Barcelona Beer Challenge-, amb jutges nacionals i internacionals amb possessió del BJCP, Beer Jutge Certification Program. Es tracta d’un programa de certificació iniciat l’any 1985 que es basa en proves teòriques i pràctiques molt rigoroses per a la seva obtenció, i és el requisit imprescindible en la selecció de jutges entre els festivals més prestigiosos a nivell mundial.

Actualment, a banda dels Estats Units, els productes de Cervesa Marina arriben no tan sols arreu de Catalunya i l’Estat espanyol, sinó també a Bèlgica, Alemanya, Itàlia i Gran Bretanya. Des que van començar el seu camí han estat eminentment autodidactes, seguint el mètode d’anar provant i millorant el producte de manera que, fins que no els agradava a ells, no el treien al mercat.

Escalfant motors pel 6è Birrasana, Festival de Cervesa Artesana de Blanes

Cervesa Marina és l’organitzadora del Birrasana, el Festival de Cervesa Artesana de Blanes que aquest 2016 arribarà ja a la seva sisena edició. Enguany tindrà lloc el cap de setmana del 13 al 15 de maig i, com ha estat habitual durant les seves cinc anteriors experiències, s’allotjarà al Passeig de Mar, en una carpa on els visitants podran tastar un gran nombre de varietats de cervesa artesana.

D’ençà que Cervesa Marina va iniciar l’aventura de produir cervesa artesana, l’any 2010, des de l’empresa familiar s’ha seguit sempre una fita amb la qual han demostrar ser molt fidels: gaudir amb la feina que fan i compartir amb tothom qui vulgui aquesta filosofia de vida. Potser per aquest mateix motiu aviat es van proposar compartir l’experiència amb el major nombre possible, d’una manera lúdica i entretinguda.


Així va ser com va sorgir la idea d’organitzar el Festival de Cervesa Artesana de Blanes, el Birrasana. Enfocat al públic familiar –en cadascuna de les cinc anteriors edicions ha inclòs un recinte amb un Parc Infantil monitoritzat per a la mainada, així com espectacles d’entreteniment-, el festival atreu cada any a Blanes milers de visitants.Data de realització: 03/15/2016 | Data de la darrera actualització: 03/15/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300