Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ple aprova les dedicacions i indemnitzacions dels regidors i l’avançament del planejament de la revisió del POUM


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/15/2016 11:44:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El ple aprova les dedicacions i indemnitzacions dels regidors i l’avançament del planejament de la revisió del POUM

En la sessió plenària extraordinària també es va donar compte del nou cartipàs, amb PSC-CDC-ERC a l’equip de govern i el portaveu del PP al capdavant d’una ponència tècnica

L’Ajuntament de Blanes va celebrar ahir a la nit un ple extraordinari on un dels dos temes centrals va ser el règim de dedicacions i indemnitzacions dels membres de la corporació. L’altra qüestió destacada va ser l’avançament del planejament de la revisió del POUM, el Pla d’Ordenació Urbà Municipal. Malgrat es tractava d’una sessió amb tan sols dos punts d’aprovació a l’ordre del dia i tres per informar als membres de l’ajuntament, el debat es va allargar més de dues hores.


Votació de l'avançament del planejament de la revisió del POUM
Després d’informar dels decrets d’alcaldia que configuren el nou cartipàs municipal, amb PSC-CDC-ERC a l’equip de govern i el portaveu del PP com a president de la ponència tècnica de mercats i activitats, el primer punt de debat va ser la revisió del POUM. En la Junta de Portaveus celebrada amb anterioritat al ple, es va demanar que les intervencions dels diferents grups municipals doblessin la seva durada, tal com es contempla en el ROM –normativa que regula les sessions- en casos d’especial rellevància. Finalment es va aprovar que fos així en el tractament d’aquest punt a l’ordre del dia, mentre que en l’altre es va descartar.
L’avançament del planejament de la revisió del POUM, cal tirar-ho endavant després que el que es va aprovar al 2010 va ser anul·lat l’any passat a causa d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. A principis d’aquest 2016 la Junta de Govern Local va acordar adjudicar a l’empresa Lavola la redacció dels treballs de coordinació i dinamització del procés de participació ciutadana que formen part dels treballs d’elaboració de la revisió del POUM. Aquest punt de l’ordre del dia es va aprovar amb els vots en contra dels dos regidors de la CUP.


Respecte l’altra qüestió, la modificació del règim de dedicacions i indemnitzacions dels tots membres de la corporació, va prosperar amb els vots a favor del PSC, CDC, ERC i PP, i els vots en contra d’ICV-EUiA, Ciutadans, Batega per Blanes i la CUP. Els principals canvis són que dos dels nous regidors a l’equip de govern, Mario Ros (PSC) i Àngel Sanz (ERC), tindran una dedicació parcial, remunerada amb 21.000 € bruts a l’any. Per la seva banda, Salvador Tordera (PP) tindrà un sou màxim de 12.960 €/any, a raó de 270 €/sessió setmanal com a president de la ponència tècnica de mercats i activitats. La resta de regidors i regidores –tant de l’equip de govern com de la oposició- cobren per assistència a plens i reunions de treball, amb la única diferència de les Juntes de Govern.Data de realització: 03/15/2016 | Data de la darrera actualització: 03/15/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300