Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Jardí Botànic Marimurtra fa visites guiades gratuïtes amb taquilla inversa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/22/2016 07:23:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Jardí Botànic Marimurtra fa visites guiades gratuïtes amb taquilla inversa

Coincidint amb aquests dies de Setmana Santa, es pot visitar el Jardí Botànic amb explicacions en quatre idiomes amb la opció de pagar al final en funció de com hagi resultat l’experiència

Un dels encants naturals de què disposa Blanes és el Jardí Botànic Marimurtra, que al llarg de l’any rep milers de visitants majoritàriament els caps de setmana i durant els períodes festius. Coincidint precisament amb un d’aquests cicles, la Setmana Santa, s’ofereix la possibilitat de poder visitar el jardí amb una opció si més no és prou diferent del què sol ser habitual.


Visita Guiada al Jardí Botànic Marimurtra - Fotos: Jardí Botànic
Es tracta de poder gaudir d’una visita guiada gratuïta amb el sistema de Taquilla Inversa, és a dir: els participants poden pagar al fina del recorregut segons si els ha agradat o no l’experiència. El Jardí Botànic Marimurtra ofereix aquesta possibilitat coincidint amb aquesta Setmana Santa, per la qual cosa la opció s’allargarà fins el proper dilluns, 28 de març després que va començar dissabte passat.

La visita comença cada dia a les 11 del matí al pati de Marimurtra i passa pels punts més destacats del jardí, tant des del punt de vista botànic com paisatgístic. També és una bona ocasió per conèixer la història del jardí, així com la del seu fundador, Carl Faust. Els grups són d’unes 30 persones, i les visites es fan en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès.


Per participar-hi, només cal venir al Jardí Botànic Marimurtra a l’hora de començar però, per assegurar-se una plaça, es recomana fer una reserva trucant al telèfon 972 330 826, o bé enviant un correu electrònic a la següent adreça: visites@marimurtra.cat
Data de realització: 03/22/2016 | Data de la darrera actualització: 03/22/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300