Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acompanya Bèlgica en el dol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/23/2016 02:20:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acompanya Bèlgica en el dol

Prop d’un centenar de persones han participat en la concentració que s’ha fet davant l’Ajuntament de Blanes en senyal de dol per les víctimes dels atemptats de Brussel·les

Avui al migdia prop d’un centenar de persones s’han concentrat al Passeig de Dintre, davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes, per participar en el minut de silenci convocat pel consistori en solidaritat amb les víctimes dels atemptats d’ahir a Brussel·les. La concentració l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de regidors i regidores, personal de l’Ajuntament, així com ciutadans i ciutadanes que han volgut sumar-s’hi.


També hi han assistit efectius de forces de seguretat I emergència que operen al municipi: Policia Local, Protecció Civil i Mossos d’Esquadra, representades per diferents agents i oficials. Entre ells els respectius caps de la Policia Local i protecció Civil de Blanes, Joan Garcia i Josep Lluís Pouy, i el sots-cap dels Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Selva Litoral, Josep Marco. Tots ells i elles s’han sumat d’aquesta manera al sentiment unànime de rebuig i consternació que des d’aquest passat dimarts s’estan mostrant arreu del territori i a nivell mundial.

A les dotze del migdia, tots els participants s’han congregat davant les portes de l’Ajuntament de Blanes i han mantingut un respectuós minut de silenci. En acabat, els assistents han tancat l’acte amb un aplaudiment, que sol posar el punt i final a les concentracions que es fan habitualment en aquest mateix indret, el punt de trobada per exterioritzar i simbolitzar el rebuig a la violència i altres reivindicacions.


D’altra banda, des d’ahir al migdia les quatre banderes que hi ha al balcó principal de l’edifici de l’Ajuntament de Blanes onegen a mig pal com a senyal de dol per les víctimes dels atemptats. És una altra de les mostres de condol institucionals que s’han fet a Blanes en solidaritat amb el sentiment del poble belga i de tota la comunitat internacional en general.


Data de realització: 03/23/2016 | Data de la darrera actualització: 03/23/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300