Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes celebrarà Sant Jordi amb l’espectacle “Conillet”, que protagonitza Clara Segura, entre d’altres al·licients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/19/2016 12:45:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes celebrarà Sant Jordi amb l’espectacle “Conillet”, que protagonitza Clara Segura, entre d’altres al·licients

L'espectacle dirigit per Marc Martínez s'allotjarà al Teatre de Blanes la nit del dissabte, coincidint amb la Diada de Sant Jordi

Aquest 2016 Blanes s’ha decidit a viure amb més intensitat que mai la Diada de Sant Jordi amb un bon grapat d’activitats, com mai s’havia registrat. Així, tant divendres com dissabte s’han organitzat nombrosos esdeveniments pensats perquè els gaudeixi públic de totes les edats, amb la cultura i la llengua com a eix central d’una bona part d’ells.

Conillet, amb Clara Segura, al Teatre de Blanes

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament ha apostat per programar al Teatre de Blanes un espectacle de primer ordre coincidint amb Sant Jordi. D’aquesta manera, enguany la coneguda actriu Clara Segura protagonitza Conillet, una dona al límit que és mare, treballa nou hores seguides, estima, té ràbia i por alhora i que, sobretot, està molt i molt cansada. El monòleg original de Marta Galán li va suposar a l’actiu guanyar el Premi de la Crítica 2015 a la Millor Actriu Principal.


Clara Segura a "Conillet"
Es tracta d’un one person show fet a mida per a la Clara Segura, especialment pensat per a ella. La direcció va a càrrec de Marc Martínez, que creu que el teatre pot fer molt més que entretenir si és un mirall fidel del món. Per això entén a l’actor com un activista, un provocador genuí de sensacions i pensaments, d’idees en acció. En aquesta línia, a Conillet s’enfronta a la faula d’una dona que fa les paus amb el passat per sobreviure el present i afrontar el futur.

Ho fa amanint-ho amb poesia, acidesa i tendresa alhora però, sobretot, amb la interpretació fluida i emotiva de Clara Segura, desencarnada d’ella mateixa per passar a ser portaveu de bona part de les dones. El Conillet que li dóna títol fa referència a l’espot publicitari d’una coneguda marca de piles, ja que és una adaptació de l’obra titulada El conejito del tambor de Duracell. Es representa al Teatre de Blanes dissabte a les 9 de la nit, i el preu de l’entrada és de 21 euros.
Data de realització: 04/19/2016 | Data de la darrera actualització: 04/19/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300