Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Neix la “Color Blanes X Runners”, el nou al·licient lúdic i esportiu per promoure la marca turística esportiva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/21/2016 10:55:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Neix la “Color Blanes X Runners”, el nou al·licient lúdic i esportiu per promoure la marca turística esportiva

La cursa es farà el diumenge 10 de juliol i està adreçada a públic de totes les edats, que lluiran els diferents colors que aniran tirant-los a ritme de música en un circuit urbà de 5 km

El què no se li pot discutir a la ciutat de Blanes és que als seus vilatans i visitants els agrada participar en esdeveniments esportius relacionats amb les caminades, les curses i el running en general. Prova d’això ha estat la posada en marxa de la marca esportiva i turística Blanes X Runners, que es va presentar tot just el gener de l’any passat en la 35a edició de Fitur, la Fira de Turisme Internacional de Turisme que se celebra a Madrid, com un reforç de la DTE amb què compta la població, la Destinació de Turisme Esportiu.


Grisela Parras (C. Excursionista), Joel Comas (regidor d'Esports), Toni Rodríguez (G.Fondistes),
Dafne Galvany (regidora Promoció de la Ciutat), Miquel Lupiáñez (alcalde) i Salvador Balaguer (C.Triatló)
La nova marca, creada per l’Ajuntament amb el recolzament del Club Triatló Blanes, el Centre Excursionista de Blanes i el Grup Fondistes Blanes representa totes les activitats que es realitzen a Blanes relacionades amb l’atletisme, el triatló, les caminades i el senderisme. Per difondre la nova marca, una de les primeres accions que es va impulsar i que s’ha continuat enguany és la creació d’un calendari que aplega totes les proves que s’allotgen a Blanes durant tot l’any.

Neix la “Color Blanes X Runners”, el nou al·licient lúdic i esportiu

Sota aquest paraigües, els impulsors de la marca han creat ara un nou esdeveniment corporatiu que serà qui la representi: la Color Blanes X Runners, en la línia dels esdeveniments esportius que tant d’èxit han tingut aquests darrers anys a nivell internacional en ciutats com Barcelona, París, Roma, Amsterdam, Chicago o Los Angeles. Actualment, arreu del món, aquest tipus de curses lúdico-esportives ja s’organitzen en més de 300 ciutats i s’han popularitzat a la velocitat de la llum.

L’al·licient amb què compten és que es tracta de distàncies molt curtes, que permeten que puguin participar-hi gent de totes les condicions físiques i edats. Del què es tracta és de passar-s’ho bé a l’hora que es practica esport. La Color Blanes X Runners es farà el 10 de juliol a les 7 de la tarda, i es farà en el seu format de circuit urbà, amb tan sols 5 kilòmetres de recorregut que els participants faran de manera festiva mentre se’ls empolsega amb pols de colors a ritme de música.


La sortida es farà des del Passeig de Mar, i al final del recorregut que s’emplaçarà en un espai obert -a l’antic Camp de Futbol d’Els Pins-, hi haurà una festa de cloenda per a tots els runners a càrrec d’un Dj. Amb aquesta carta de presentació i, donat l’excel·lent acceptació amb què compten sempre els esdeveniments esportius que es fan a Blanes, l’èxit d’aquest nou al·licient que s’ha afegit al calendari de Blanes X Runners sembla que està més que assegurat.

La data que s’ha triat per posar en marxa la Color Blanes X Runners s’ha fet considerant que la calor encara no apreta tant a principis de juliol, i és quan la vila de la Costa Brava està escalfant motors de cara a l’esdeveniment central que es viu a Blanes: el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava. Aquest any el cel també s’omplirà de colors durant les cinc nits en què es disputarà, del 22 al 26 de juliol, coincidint amb la Festa Major de Santa Anna.

Inscripcions de la “Color Blanes X Runners” a partir de l’1 de maig

El topall màxim de participants que s’ha fixat l’Ajuntament de Blanes per aquesta primera edició de la Color Blanes X Runners és de 1.500 persones. Per això, en previsió que tothom qui tingui ganes de participar-hi no es quedi amb les ganes, les inscripcions es podran començar a fer on line a partir de l’1 de maig en el següent enllaç: www.blanes.cat/blanesxrunners. Es faran al preu de 6 € fins el 8 de juliol a les 12 h, quan es tancarà la inscripció si és que no s’ha hagut de fer abans perquè ja s’ha arribat al topall.


En cas que encara quedessin places per cobrir, el mateix dia de l’activitat també es podran adquirir els dorsals personalment, però en aquest cas al preu de 8 €. Els menors de 12 anys que vulguin participar hauran d’anar acompanyats el dia de l’esdeveniment per un familiar o adult responsable, el qual també haurà d’estar correctament inscrit a la prova. Es recomana anar vestit de color blanc per lluir els colors, i val a dir que en principi les persones al·lèrgiques poden participar-hi sense problemes, ja que la pols que s’utilitza està composta de midó de blat de moro (99%), colorants sense productes químics (0’5%) i perfum (0’5%).

El preu d’inscripció inclou el dorsal i el kit del participant, amb unes ulleres per protegir els ulls de la pols, consumició per a la festa final, així com altres ingredients que són sorpresa. La sortida es farà a les 7 de la tarda del diumenge 10 de juliol des del Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample, farà un recorregut de 5 Kilòmetres per diferents barris del municipi i finalitzarà a l’antic Camp de Futbol d’Els Pins, un espai a l’aire lliure on la jornada es tancarà amb una festa amenitzada amb música a càrrec d’un DJ.
Data de realització: 04/21/2016 | Data de la darrera actualització: 05/03/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300