Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

IV Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Comarcal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/23/2016 01:24:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ROSA I LLIBRE SANT JORDIIV Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Comarcal

Al llarg de la tarda-vespre d'aquest passat divendres es van celebrar diverses activitats, que es van encetar amb una sessió de Llegendes i Històries de Blanes

La Biblioteca Comarcal va allotjar al llarg de la tarda i fins la nit la IV Revetlla de Sant Jordi amb diversos al·licients. La vetllada va començar amb una edició molt especial de l'Hora del Conte: Llegendes i Històries de Blanes, a càrrec d’Asumpta Mercader. La contaire ha esta fent una intensa recerca durant aquests darrers mesos per localitzar relats, força desconeguts per molts blanencs i blanenques.


L'Hora del Conte, amb "Llegendes i Històries de Blanes"
Així, al llarg de la vetllada va explicar a la mainada llegendes com La Creu de les Calaveres, L’Home que parlava amb el mar, La ventada salvadora, El francès irreverent, o bé l’adaptació d’un conte de Joaquim Ruyra: Les Senyoretes i les Sirenes. La majoria de llegendes que va explicar amb l’actiu ajut de la canalla estan relacionades amb dos temes: el més important és el mar, i l’altre el Santuari del Vilar que hi ha als afores de Blanes.


Després, l’activitat a la Biblioteca Comarcal va continuar amb una sessió de dansa amb la participació de diverses escoles i entitats, i finalment la cirereta de la revetlla de Sant Jordi va ser un interessant debat sobre Dilemes ètics de la ciència del segle XXI. Organitzat per Aula Blanes, la vetllada va comptar amb tres ponents: l’escriptor i investigador científic Salvador Macip, Toni Muñoz i la jove estudiant Mar Gibernau.Data de realització: 04/23/2016 | Data de la darrera actualització: 04/23/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300