Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

II Ram de Mots: poesia musicada amb aires menorquins


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/23/2016 01:27:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

II Ram de Mots: poesia musicada amb aires menorquins

L'Associació Recvll de Blanes va celebrar ahir la revetlla de Sant Jordi amb una sessió molt especial de poemes musicats amb el cantautor Guiem Soldevilla

La coincidència de la Diada de Sant Jordi en cap de setmana ha provocat enguany que ahir divendres Blanes bullís especialment amb un bon grapat de propostes culturals. Una de les més interessants ha estat la que per segon any consecutiu organitzava l’Associació Recvll de Blanes: II Ram de Mots. Es tractava d’un concert de poesies musicades a càrrec del cantautor Guiem Soldevilla, acompanyat al cello per Edmon Bosch.


II Ram de Mots, amb Guiem Soldevilla
L’any passat es va encetar aquesta iniciativa per primera vegada en un local tancat amb un format més discret, i enguany es va decidir portar-lo al carrer perquè pogués gaudir-lo un major nombre de públic. Hi havia ganes de donar continuïtat i engrandir-lo, per això aquest 2016 el II Ram de Mots es va emplaçar al vespre, a la Plaça de la Verge Maria. En aquest entorn tan especial Guiem Soldevila va musicar versos de diversos poetes, principalment de Ponç Pons que, igual que el cantant, és menorquí.


La combinació de guitarra de Guiem Soldevila i el cello d’Edmon Bosch van ajudar a trenar una vetllada molt especial, acaronada pel recinte conegut entre els blanencs i blanenques com l’antiga Plaça del Peix. L’únic inconvenient va ser el factor meteorològic, ja que la pluja que no va deixar d’incordiar, finalment va provocar que el concert no pogués oferir-se sencer, acabant-se una mica abans del previst.
Data de realització: 04/23/2016 | Data de la darrera actualització: 04/23/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300