Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viu la Diada de Sant Jordi amb una 80ena de parades de llibres i roses al carrer i altres al·licients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/23/2016 01:30:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes viu la Diada de Sant Jordi amb una 80ena de parades de llibres i roses al carrer i altres al·licients

Avui al matí el centre de la vila ja ha registrat milers de persones que s'han passejat a la recerca dels dos elements més típics d'avui: el llibre i la rosa

Milers de persones ja s’han passejat al llarg d’avui al matí cercant algun dels dos elements típics d’aqueta jornada. I és que, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, els carrers de Blanes –especialment els del centre de la vila- s’han omplert amb un gran nombre de parades de llibres i roses a càrrec de diverses entitats, així com d’establiments especialitzats que habitualment ja venen aquests productes.


El Carrer Ample, avui al matí
A més, al coincidir en dissabte, la jornada ha estat més festiva que mai, propiciant que el regalim de gent hagi estat constant. L’Ajuntament de Blanes ha registrat enguany moltes més peticions per instal·lar parades de llibres i roses que en altres ocasions, amb una 80ena que estaven majoritàriament emplaçades en el nucli urbà. La major part les han demanat entitats, centres i associacions de diferents àmbits: cultural, social, ecologista, educatiu, esportiu, partits polítics, etc.


Aquesta tarda s'espera que l'activitat continuï amb la mateixa intensitat que ja hi ha hagut des de primera hora del matí, esperant que el factor meteorològic que sempre contribueix a fer encara més festiva la jornada pugui ser benèvola. Al haver augmentat el nombre d'entitats que han demanat poder instal·lar la seva parada, l'activitat s'ha fet visible no tan sols al Carrer Ample, com és habitual, sinó que també n'hi ha a la Plaça Verge Maria, Mercaders i carrers adjacents.


Un altre factor que s'ha tingut en compte és la seguretat d'aquest augment de vianants que passegen pel centre de Blanes. Per aquest motiu, a mig matí la Policia Local de Blanes ha avançat el tancament de trànsit que se sol fer les tardes del dissabte, i només s'han deixat circular els vehicles autoritzats i el transport públic.

Data de realització: 04/23/2016 | Data de la darrera actualització: 04/23/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300