Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Lliurament de premis del 29è Concurs de Murals de Sant Jordi a ritme de banda


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2016 02:43:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Lliurament de premis del 29è Concurs de Murals de Sant Jordi a ritme de banda

Aquest matí s’han entregat els premis del concurs escolar, completat amb concerts de la Bandeta i la Mini Bandeta de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria

El lliurament de premis del 29è Concurs de Murals al Carrer de Sant Jordi ha tingut lloc avui diumenge, després que el certamen es va fer al llarg matí d’aquest passat dissabte. L’acte ha tingut lloc a l’escenari que s’ha muntat darrera el Monument a Joaquim Ruyra del Passeig de la Mestrança, conegut també com el Monument al Frare.


Públic assistent al lliurament de premis
L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura i Festes, Quim Torrecillas, han encapçalat l’acte També els han acompanyat dalt l’escenari la regidora Dolors Rubio, així com dos dels membres del jurat del concurs: Esteban Maroto, dibuixant i il·lustrador, i Teresa Baltrons, de l’Àrea de Cultura i Festes. Per la seva banda, l’escriptor i historiador local Aitor Roger ha actuat com a mestre de cerimònies.


Autors 1er Premi Categoria A
Els obsequis han consistit en diversos lots amb productes per pintar i dibuixar cedits per l’empresa Alpino, que des de fa cinc anys col·labora en el certamen cedint el material de pintura per realitzar els murals. Val a dir que en aquesta nova edició del certamen hi ha participat prop de 800 escolars dels diferents centres educatius del municipi.

Dos primers premis i un accèssit per a cada categoria

El concurs està dividit en dues categories, i inclou dos premis i un accèssit en totes dues. En la categoria “A”, per a nens i nenes de 8 a 10 anys, el primer premi ha estat pel mural pintat per Sergi Figueras, Martí Garres, Jana Caparrós, Carla Sánchez, Alberto Barbero i Laura Mancera Florek, de l’Escola Quatre Vents.


Mural 1er Premi Categoria A
El segon premi ha estat per a Marina Morales, Daniela i Adriana Conesa, Lucía Ramos i Damià Pons, de l’Escola Joaquim Ruyra.


Autors 2on Premi Categoria A


Mural 2on Premi Categoria A
Finalment, l’accèssit l’han guanyat Lorien Solé, Georgina Nieto, Noa Señoron, Sara Garriga, Miguel Reca i Fatumata Jerreh, de l’Escola Quatre Vents.


Autors Accèssit Categoria AMural Accèssit Categoria A
Per la seva banda, en la categoria “B” per a escolars d’11 i 12 anys, el primer premi l’han guanyat Sara Jiménez, Mireia Galera, Júlia Maynou, Aina Figueras i Emma del Hoyo, de l’Escola Quatre Vents.


Autores 1er Premi Categoria B


Mural 1er Premi Categoria B
El segon premi ha estat pel mural de Pau Vera, Miguel Rizo, Mirko Privitera, Hugo Campí i Oriol Domínguez.


Autors 2on Premi Categoria B


Mural 2on Premi Categoria B
Per últim, l’accèssit ha estat per Daniela García, Celia Pérez, Arai Cervilla, Ainoa Vallés, Valentina Mellado i Clàudia Castillejo, de l’Escola Sa Forcanera.


Autores Accèssit Categoria B


Mural Accèssit Categoria B
Actuacions de la Mini Bandeta i la Bandeta

Abans i després del lliurament de premis als guanyadors i guanyadores, l’acte ha anat embolcallat per la música que han ofert dues formacions musicals: la Bandeta i la Mini Bandeta de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria. En primer lloc han actuat els membres de la Mini Bandeta –que es distingeixen per lluir una samarreta de color blanc-, i que han ofert una selecció de bandes sonores de conegudes pel·lícules.


Actuació "La Mini Bandeta"
Després del breu parèntesi que ha suposat el lliurament de premis, els han substituït dalt l’escenari els joves músics de la Bandeta, que s’identifiquen amb una samarreta de color vermell. La formació també ha fet gaudir al públic assistent amb una actuació farcida de bandes sonores. Val a dir per últim que enguany el 29è Concurs de Murals al Carrer de Sant Jordi es va haver de traslladar a una de les pistes de l’Antic Pavelló Municipal d’Esports per si es complien les adverses previsions meteorològiques, que anunciaven pluja per ahir al matí, quan va tenir lloc.


Actuació "La Bandeta"
Tot i que finalment la pluja no va fer acte de presència fins a la tarda, quan les parades de llibres i roses que hi havia al carrer van haver de plegar a corre cuita, una altra cosa que preocupava a l’organització era poder preservar la integritat de les obres. També es van tenir en compte com els bassals que hi havia a la part de terra del passeig on s’ha allotjat durant aquests darrers anys el certamen.
Data de realització: 04/24/2016 | Data de la darrera actualització: 04/24/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300