Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un veí de Blanes ferit greu en un accident quan circulava amb un ciclomotor per la GI-682


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/30/2016 06:43:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESUn veí de Blanes ferit greu en un accident quan circulava amb un ciclomotor per la GI-682

Han intervingut 11 dotacions de diversos cossos d’emergència, entre ells un helicòpter medicalitzat que ha traslladat la víctima a l’Hospital de la Vall d’Hebron

Un veí de Blanes de 53 anys d’edat ha resultat ferit greu aquesta tarda de dissabte a conseqüència d’un accident de trànsit. El sinistre ha tingut lloc a la carretera d’accés a la Costa Brava, a la GI-682 entre Blanes i Lloret, a l’entrada del barri de Residencial Blanes.


Atenció a la víctima de l'accident d'aquesta tarda
A manca de poder enllestir l’informe definitiu, les primeres valoracions recollides per la Policia Local de Blanes indiquen que l’accident ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per 2/4 de 4 de la tarda. La víctima circulava com a únic ocupant d’un ciclomotor de 50 cc en direcció a Lloret i, per causes que es desconeixen, ha topat ell sol contra un guarda-rail que hi ha en la girola d’accés a Residencial Blanes. Es dóna la circumstància que en aquells moments no plovia, i no es té constància que hagi intervingut cap altre vehicle motoritzat.


Els primers en donat assistència a la víctima han estat els efectius d’un camió del cos de Bombers de la Generalitat que circulaven en aquell moment per la carretera GI-682. L’operatiu d’emergència que s’ha posat en marxa per intervenir en el sinistre l’han format finalment un total de 11 dotacions de diversos cossos d’emergència: 5 unitats de la Policia Local de Blanes, 3 ambulàncies i 2 camions del cos de Bombers.


Finalment, també s’ha requerit la presència d’un helicòpter medicalitzat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per traslladar la víctima, amb ferides greus i de pronòstic reservat, a l’Hospital de la Vall d’Hebron. L’operatiu d’emergència ha finalitzat quan faltaven pocs minuts per les 5 de la tarda.


Durant tota l’estona que s’ha estat intervenint en el sinistre, la Policia Local de Blanes s’ha encarregat de tallar la part de la carretera afectada, donant pas alternatiu als vehicles. Això ha ocasionat llargues cues de retenció en els dos sentits de la marxa.Data de realització: 04/30/2016 | Data de la darrera actualització: 04/30/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300