Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ràdio Blanes se’n va al Teatre per un dia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/11/2016 12:25:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ràdio Blanes se’n va al Teatre per un dia

Diumenge vinent l’equip de l’espai radiofònic “La Taverna” oferirà el seu programa des de l’escenari del Teatre de Blanes, amb grups musicals i de dansa que actuaran en directe

El Teatre de Blanes allotjarà el proper diumenge 15 de maig a partir de les 11 del matí una jornada molt especial que es presenta sota el títol Blanes canta al mar. El seu artífex serà l’equip de l’espai de Ràdio Blanes La Taverna que, enlloc d’oferir el seu programa des dels estudis de l’emissora, ho farà de manera excepcional des d’aquest recinte obert a la participació del públic.


Exposicions complementàries "Blanes canta al mar"
Organitzat per Ràdio Blanes amb el suport de l’Ajuntament i del Taller d’Havaneres i Cançó Popular del Casal La Cooperativa, l’objectiu d’aquesta vetllada no és altra que reivindicar el caràcter mariner de la vila de la Costa Brava, a l’hora que s’aposta per promocionar la cultura i tradicions catalanes. Aquest darrer extrem s’aconseguirà principalment a través de les intervencions en directe que faran diverses entitats convidades.

Així, es comptarà amb la participació de la Coral de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria; la Coral Jubilate del Casal de la Gent Gran Benet Ribas; la Coral Polifònica; el Coro Rociero Bahía; la Coral d’AMA (Associació Musical Amateur) l’Esbart Joaquim Ruyra; així com les intervencions del rapsoda Francesc Saura, tots ells de Blanes. També es comptarà amb les cançons del Grup d’Havaneres Cabotatge, de Lloret de Mar.

Homenatge a Albert Ros i Reconeixement a El Banc del Temps

Una dels moments més emotius de la vetllada de diumenge al matí arribarà quan es facin sengles reconeixements. Un dels més sentits serà el què rebrà el veterà mariner blanenc Albert Ros, habitual col·laborador de l’espai radiofònic, que farceix d’interessants anècdotes i narracions històriques les intervencions que fa al programa.


Equip del programa "La Taverna" - Autor: La Taverna
D’altra banda, també es farà un reconeixement a una entitat del municipi. Es tracta d’El Banc del Temps, a qui s’agrairà la tasca social i cultural que du a terme, i que ja està deixant la seva empremta. Formada per més d’un centenar de persones vinculades, tot i que fa relativament poc temps que s’ha posat en marxa, ja són moltes les activitats que ha dut a terme principalment des del Casal La Cooperativa.

Exposicions complementàries de Blanes canta al mar

Si bé el programa radiofònic és l’eix central de Blanes canta al mar, també hi ha una altra activitat complementària que es pot gaudir durant aquests dies i justament fins al proper dissabte 14 de maig, un dia abans de l’acte que tindrà lloc al Teatre. Es tracta de dues exposicions que s’allotgen a la Sala García-Tornel des del passat divendres.


Exposició a la Sala García-Tornel
Totes dues tenen com a tema central l’havanera: una d’elles és una mostra itinerant de la Fundació Ernest Morató: A ritme del 2 x 4; i l’altra és una exposició fotogràfica titulada Un moment, una imatge, signada per les fotògrafes Irene López i Irene Sanz. La sala García-Tornel, on s’allotgen les dues exposicions, es pot visitar els dies laborables de 17 a 21 h de la tarda-vespre i dissabte, el darrer dia en què estarà oberta, des de les 11 del matí fins a les 13 h.
Data de realització: 05/11/2016 | Data de la darrera actualització: 05/11/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300