Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

6è Conveni d’Ocupació entre la Confraria de Pescadors i el Vilar d’Aspronis


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/12/2016 02:24:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

6è Conveni d’Ocupació entre la Confraria de Pescadors i el Vilar d’Aspronis

El patró major, Eusebi Esgleas, i la presidenta de la Fundació Privada El Vilar, M. Dolors Oms, han renovat l’acord perquè treballadors amb discapacitat intel·lectual treballin a la llotja

Per sisè any consecutiu, el patró major de la Confraria de Pescadors de Blanes, Eusebi Esgleas, i la presidenta de la Fundació Privada El Vilar d’Aspronis, Maria Dolors Oms, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats que permetrà l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual a la Llotja on es ven diàriament el peix. L’acte de signatura ha tingut lloc avui al matí, a les instal·lacions de la Confraria de Pescadors.


Eusebi Esgleas i M Dolors Oms signant el conveni
Com en d’altres anys, el conveni té vigència de maig a octubre i recull les tasques que ha de dur a terme un treballador en horari de tarda, durant la subhasta del peix que es fa entre les 4 i les 6 de la tarda aproximadament. Es tracta que vengui les entrades a la llotja, s’encarregui de fer la projecció d’un audiovisual i proporcioni informació al públic assistent. D’aquesta manera, la Confraria de Pescadors ha renovat un any més el seu compromís amb la inserció de col·lectius en risc d’exclusió, dóna visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual d ela ciutat i aposta per la responsabilitat social.


Actualment Aspronis ocupa en el seu Centre Especial de Treball d’El Vilar 120 persones amb discapacitat intel·lectual de la Selva i l’Alt Maresme, així com 60 professionals en serveis de jardineria, parcs infantils i mobiliari urbà, senyalització viària, gestió de residus, neteja de vehicles i d’oficines i comunitats, i manipulats industrials. També ha inserit més de 50 persones en l’empresa ordinària de seguiment i suport per a l’adaptació del treballador amb discapacitat al lloc de feina.

Data de realització: 05/12/2016 | Data de la darrera actualització: 05/12/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300