Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Escola de Dansa Míriam Beltrán de Blanes acapara premis al Concurs estatal Anaprode 2016


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/12/2016 09:05:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Escola de Dansa Míriam Beltrán de Blanes acapara premis al Concurs estatal Anaprode 2016

Del total de cinc coreografies que van presentar, el centre blanenc ha aconseguit dos primers premis amb la unanimitat del jurat, dos altres primers premis i un segon premi

Durant aquests dies l’Escola de Dansa Míriam Beltrán de Blanes ha celebrat amb escreix un èxit molt destacat aconseguit el passat mes d’abril. Es tracta dels cinc premis guanyats al Concurs de Dansa Anaprode celebrat a Mollerusa, on van competir estudiants de dansa i escoles de diferents localitats d’arreu de l’estat espanyol. El centre blanenc va participar-hi amb 12 alumnes d’entre 11 i 14 anys d’edat, presentant dues coreografies de grup i tres d’individuals en les disciplines de dansa clàssica, fusió i dansa contemporània.


Coreografia "Book", primer premi Concurs Anaprode 2016
Els resultats van ser molt més que satisfactoris, ja que de les cinc composicions presentades es van aconseguir dos primers premis amb la unanimitat de tot el jurat, dos altres primers premis i un segon premi. El grup compost per Marina Andreu, Lídia Bartrés, Júlia Framis, Carla González, Ona Moyes, Emma Pérez, Anna Ruiz, Belén Soria, Maria Soliguer, Jessica Tremp i Xènia Vall-Llosada en la categoria d’amateur avançat va guanyar el primer premi amb la unanimitat del jurat amb el ball Sing-Sing, així com un primer premi amb la peça de ball titulada Book.


Les alumnes de l'Escola de Dansa Míriam Beltrán
Per la seva banda, en individuals Berta Ruiz va guanyar el primer premi amb la unanimitat del jurat en la categoria d’amateur avançat estil clàssic; Lídia Bartrés el primer premi i Anna Ruiz el segon premi. Aquests resultats han permès a l’Escola de Dansa Míriam Beltrán presentar-se a la fase final del Concurs Nacional de Dansa Anaprode que es disputarà aquest proper cap de setmana a Tarragona. Amb aquests precedents, s’espera que els resultats que puguin aconseguir siguin també força positius, després de la satisfacció que ha significat haver estat premiat pel treball realitzat.
Data de realització: 05/12/2016 | Data de la darrera actualització: 05/12/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300