Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Primera Sessió de Networking amb empresaris d’allotjament i d’activitats turístiques de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/20/2016 01:39:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes_TurismePrimera Sessió de Networking amb empresaris d’allotjament i d’activitats turístiques de Blanes

L’Àrea de Promoció de la Ciutat i Turisme de l’Ajuntament de Blanes ha organitzat avui al matí una jornada de treball amb l’objectiu de promoure sinèrgies i intercanviar experiències

Aquest divendres ha tingut lloc a Blanes la primera sessió de networking centrada en diversos aspectes de l’àmbit turístic i d’oferta complementària que s’ofereix al municipi. L’ha organitzat l’Àrea de Promoció de la Ciutat i Turisme de l’Ajuntament de Blanes i ha aplegat una 15ena d’empresaris del sector d’allotjaments i d’activitats turístiques complementàries que treballen a Blanes.


Sessió de Networking
Tal com ha explicat la regidora d’aquesta àrea, Dafne Galvany, l’objectiu d’aquesta primera experiència ha estat crear sinèrgies i compartir projectes: “Crec que ha estat molt positiu, perquè els empresaris han vingut molt motivats i han aportat ofertes i idees molt interessants. Del què es tractava era precisament d’això: intercanviar idees i experiències i que hi hagi un treball comú entre diversos agents d’un mateix sector que és tant important econòmicament per al nostre municipi”.

Justament per aquest motiu, donat l’èxit que ha tingut la primera sessió d’avui, la intenció és tornar-ne a programar de noves de cara a l’octubre, quan acabi la temporada turística forta i els sigui possible poder dedicar temps a aquestes jornades de treball. El plantejament inicial que hi havia en la sessió de networking ha estat trobar les millors ofertes-packs-experiències que es puguin oferir als turistes que venen a passar les vacances a Blanes, o bé als visitants de cap de setmana, ja siguin nacionals, estatals o internacionals.


Durant la sessió de treball s’ha proposat als representants de les diverses empreses que han participat que anessin rotant els seus interlocutors distribuïts en diverses taules perquè així, d’aquesta manera, es pogués mantenir una connexió, una conversa al voltant de les respectives propostes i ofertes. La sessió s’ha allargat durant prop de dues hores, amb una pausa per fer un coffe break que també han aprofitat per seguir intercanviant idees i coneixences.


El networking d’empreses turístiques blanenques ha comptat amb la participació d'una quinzena d'integrants. Pel que fa a establiments d’allotjament: Hotel Blaucel, Apartreception, Càmping Bella Terra, Hotel Stella Maris, Càmping Solmar i Càmping Blanes Blanes. I respecte oferta turística complementària: Panoramic, Zapp Travel, el Jardí Botànic Marimurtra, el Club Vela Blanes, l’IES Serrallarga, Top Ten, Blanes Sub, i Blanes Boats.

Per complementar l’experiència, també s’ha comptat amb les aportacions que han fet treballadors de l’Oficina de Turisme de Blanes, així com la mateixa regidora de Promoció de la Ciutat i Turisme, Dafne Galvany, que també s’ha encarregat de donar la benvinguda a tothom en nom de l’Ajuntament. Igualment, els empresaris s’han pogut endur material de promoció de la marca de Blanes que hi havia a la seva disposició durant tota la sessió.
Data de realització: 05/20/2016 | Data de la darrera actualització: 05/20/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300