Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull diumenge la 3a Marxa Solidària "Oncolliga't en marxa"


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/25/2016 07:28:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull diumenge la 3a Marxa Solidària "Oncolliga't en marxa"

Sortirà a les 10 del matí des del Passeig de Mar, farà un recorregut de 7 km, es premiarà el participant més gran i més petit, i el donatiu d’inscripció per poder participar és de 8 €

Oncollida Blanes ha organitzat per tercer any consecutiu la Marx Solidària Oncollliga’t en Marxa, que tindrà lloc el proper diumenge 29 de maig. La sortida es farà a les 10 del matí des del Passeig de Mar, i el donatiu d’inscripció per poder participar és de 8 euros. Per apuntar-s’hi podrà fer-se el proper dissabte 28 de maig d’11 a 13 h i de 18 a 20 h a la taula instal·lada a la Plaça d’Espanya.

També es podran continuar fent inscripcions el mateix dia de la cursa a partir de les 8’30 h del matí, a la carpa que hi haurà al Passeig de Mar. La principal novetat de la cursa d’enguany és que es premiarà al participant més gran i al més petit. Tot el que es recapti es destinarà al finançament dels serveis que ofereix Oncolliga Girona via la delegació blanenca, que enguany celebra el seu segon aniversari d’ençà que es va posar en marxa.


Marxa Oncolliga 2015: Fotografia guanyadora
del Concurs d'Instagram - Autora: Júlia Gispert
A banda de fer la marxa solidària, també hi ha la opció de participar al concurs fotogràfic, que atorgarà un premi per a la foto que més agradi d’entre tots les que es pugin a Instagram amb el hashtag #oncolligatblanes. La Fundació Oncolliga té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer, així com de les seves famílies.


Data de realització: 05/25/2016 | Data de la darrera actualització: 05/25/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300