Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 3a Marxa “Oncolliga’t en Marxa” revalida l’èxit de les dues anteriors edicions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/30/2016 12:52:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 3a Marxa “Oncolliga’t en Marxa” revalida l’èxit de les dues anteriors edicions

Ha tornat a augmentar el nombre de participants; 620 persones, comptant amb la col·laboració de 50 empreses i institucions, i el suport de 30 voluntaris i voluntàries

Blanes va tornar a vibrar aquest cap de setmana per tercer any consecutiu amb la 3a Marxa Oncolliga’t en Marxa que va tenir lloc el matí d’aquest passat diumenge. Organitzada per la Fundació Oncolliga Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, el Passeig de Mar on va tenir lloc la sortida i arribada dels participants, va esdevenir al llarg de tot el matí en una festa solidària celebrada per gent de totes les edats.


Moments previs a la sortida 3a Marxa Oncolliga't en Marxa
La marxa d’aquest 2016 ha tornat a revalidar l’èxit de les dues anteriors edicions, de manera que novament ha incrementat el nombre d’inscrits. Si l’any passat van ser 460, aquesta vegada ha augmentat fins a les 620 persones. Un dels al·licients amb què es comptava era que els 500 primers inscrits serien obsequiats amb una samarreta de l’esdeveniment, que enguany era de color verd.

La presidenta de la Fundació Oncolliga Blanes, Imma Bellatriu, ha fet un balanç molt positiu del resultat obtingut en aquesta tercera edició de l’esdeveniment. No tan sols perquè ha augmentat el nombre de participants, sinó també perquè no han faltat mans que s’hagin aplegat per col·laborar. Així, a banda de la inestimable tasca de coordinació logística del Grup Fondistes Blanes, s’ha comptat amb la col·laboració d’una 30ena de voluntaris i voluntàries, i amb el suport d’una cinquantena d’empreses i institucions.


Sortida 3a Marxa Oncolliga't en Marxa
Enguany, com a novetat respecte les dues anteriors edicions, es va premiar tant al participant més gran com al més jove. En aquest sentit, la més veterana va ser Isabel Collado, de 77 anys, i la més petita Anaïs Palomar, de tan sols 6 mesos d’edat. Tot i que no es tracta de cap competició, val a dir que el participant més ràpid va ser el corredor blanenc Pau Domínguez, que va cobrir la distància d’uns 7 kilòmetres de llargària en 34 minuts. Un company seu, Erik Pato, va arribar en tercer lloc després d’invertir 38 minuts.


Erik Pato i Pau Domínguez, 3er i 1er classificats
Poc a poc, els participants van anar arribant al mateix lloc de sortida de la marxa, el Passeig de Mar a tocar del Carrer Ample. Allí els esperava aigua, pomes, coca i altres entreteniments, com per exemple un got de Cervesa Marina, que també va col·laborar-hi. Una altra empresa que va donar el seu cop de mà va ser Oktitans, que va instal·lar un parell d’inflables al costat del recinte de rebuda dels participants.


Tots els diners recaptats en la 3a Marxa Solidària Oncolliga’t en Marxa s’han destinat a finançar els serveis que ofereix la Fundació Oncolliga Girona a través de la delegació blanenca. L’entitat tot just fa quatre anys que es va posar en marxa pel que fa a la seu de Blanes, i ja compta amb un gran nombre de persones adherides i que hi donen suport.

Data de realització: 05/30/2016 | Data de la darrera actualització: 05/30/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300