Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

“Íter Lvminis”, amb Lídia Pujol, tanca el divendres 3 de juny el XXV Cicle de Concerts Música a l’Esperança


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/31/2016 03:10:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

“Íter Lvminis”, amb Lídia Pujol, tanca el divendres 3 de juny el XXV Cicle de Concerts Música a l’Esperança

Per commemorar els primers 25 anys del cicle musical, la coneguda cantant encapçala un espectacle carregat de mística, una cerimònia musical i poètica

El XXV Cicle de Concerts Música a l’Esperança es tancarà aquest divendres 3 de juny, a partir de les 10 de la nit, amb un espectacle tan especial com ho és aquest esdeveniment que ja ha arribat al seu primer quart de segle de vida. Es tracta d’Íter Lvminis: treballs i plaers d’amor, que encapçala la cantant Lídia Pujol acompanyada per la veu i el contrabaix de Miquel Àngel Cordero. El concert es defineix com una cerimònia musical i poètica que enllaça amb la mística de Teresa de Jesús i la de Ramon Llull, dels quals se celebren els 500 i els 700 aniversaris respectivament.


"Íter Lvminis", amb Lídia Pujol - Fotografia: Nuvol.com
L’espectacle que es podrà gaudir a Blanes arrenca del projecte Íter Lvminis – Camí d’Identitat (Música i tradició al servei d’un mon més just), que durant el 2014 va fer un recorregut per diferents espais emblemàtics catalans: torres, ermites, monestirs, etc. Unia història i música al patrimoni i la gent de cada territori per crear una renovada tradició. L’any següent, al 2015, va iniciar una segona etapa amb l’Íter Lvminis: treballs i plaers d’amor que presenta aquest divendres 3 de juny a Blanes, i que comparteix de manera particular amb els organitzadors i el públic de cada indret on es representa.


La versatilitat de Lídia Pujol queda palesa tant en els seus espectacles en viu com en les seves gravacions, construint una identitat pròpia de marcat caràcter català, a partir de la música tradicional jiddisch, cèltica, medieval, sefardita, flamenca, etc. Un altre tret que acompanya l’artista allí on va és la teatralitat, la interpretació i el seu compromís amb el missatge, elements indissociables de la seva proposta musical. El concert extraordinari de celebració dels 25 anys de Música a l’Esperança té un preu d’entrada de 15 €, i en acabat l’espectacle hi haurà un tastet final per a tots els assistents. El cicle esetà organitzat per l’Associació Cultural Amics de Música a l’Esperança, i compta amb el suport de Cava Laviret, Floristeria Roser i l’Ajuntament de Blanes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/31/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300