Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es presenta el 5è Blanes 12, una acció promocional que vol evolucionar i millorar en qualitat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2016 01:04:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes12BEs presenta el 5è Blanes 12, una acció promocional que vol evolucionar i millorar en qualitat

Es farà el cap de setmana del 10 al 12 de juny amb l’objectiu d’accentuar els ingredients més atractius. Participaran 80 empreses i hi haurà 55 activitats, inclosa una Shopping Night

La regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empreses, Dafne Galvany, i el president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), Lluís Pascual, han presentat avui dijous en roda de premsa la cinquena edició de Blanes 12. L’acte l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha comptat amb l'assistència d'altres regidors i regidores de l'Ajuntament, i ha tingut lloc en un dels establiments que participa en aquesta nova edició, el Bar Restaurant L’Hivernacle.


D'esquerra a dreta: Dafne Galvany, Miquel Lupiáñez i Lluís Pascual
Enguany Blanes 12 s’ha endarrerit una setmana respecte les dues anteriors edicions, de manera que tindrà lloc del 10 al 12 de juny, de divendres a diumenge, seguint amb l’objectiu de promocionar i posicionar el municipi com a ciutat comercial, turística i cultural de la Costa Brava. Per això, s’oferiran productes, activitats, espectacles, serveis, actuacions i àpats a preus i ofertes especials durant tots tres dies.

Canvi de filosofia de Blanes 12 per evolucionar i millorar

Els organitzadors de l’esdeveniment, que representen la suma d’esforços dels sectors públic i privat del municipi, consideren l’actual edició com un any de transició per re editar el concepte original de Blanes 12, un canvi de filosofia menat per un objectiu comú. Es tracta d’oferir encara més qualitat, posant l’accent en els ingredients més atractius, i millorant respecte el què s’ha ofert fins ara.

L’èxit de les quatre anteriors edicions, avalades pels milers de persones –vilatans i visitants- que han omplert els carrers de Blanes des del 2012 i fins l’actualitat, esperona tant l’Ajuntament de Blanes com l’ABBC a seguir treballant. Es tracta d’incloure les modificacions que faci falta perquè l’acció promocional guanyi encara més atractiu i consolidi un esdeveniment que s’ha guanyat un lloc destacat al calendari anual de Blanes i la seva àrea d’influència.

80 empreses adherides i tret de sortida amb Shopping Night i Sortejos

En aquesta nova edició participen una 80ena d’empreses i serveis, que inclouen comerços, establiments de serveis i ofertes complementàries. D’aquest total, una cinquantena són comerços que s’han adherit a la campanya de la Nit de Compres, la Shopping Night que es farà el divendres 10 de juny fins la mitjanit. L’activitat del divendres culminarà amb un sorteig organitzat per l’ABBC, que premiarà amb 2 vals de 500 euros per gastar-se en les botigues adherides a la promoció. Els números ja s’han començat a repartir entre els clients que fan les compres, i el sorteig complirà amb la litúrgia d’aquests darrers anys, de manera que es farà a les 12’12 h de la mitjanit, en l’escenari de la cruïlla dels carrers Raval i Muralla que acostuma a omplir-se amb centenars de persones.


L’altre sorteig es farà a les 13’30 h de dissabte a la Plaça dels Dies Feiners. En aquest cas, els premis seran 4 menús de degustació, i per aconseguir una butlleta i participar-hi caldrà haver fet una compra al Mercat de Fruita i Verdura del Passeig de Dintre, que col·labora un any més en l’acció promocional.

La resta d’empreses i establiments que s’han adherit a la cinquena edició de Blanes 12 són restaurants, ofertes complementàries, estètica, etc. Al llarg dels tres dies que durarà l’acció promocional oferiran els seus productes i serveis a preus més atractius, així com ofertes especials i descomptes.

L’oferta gastronòmica també mereix un capítol a banda, amb una 20ena de bars, cafeteries, restaurants i establiments de restauració que ofereixen una completa varietat per cobrir un gran ventall de possibilitats culinàries. Hi ha menús a 12 € i menús infantils a 8 €, al marge de les ofertes especials amb motiu de Blanes 12.

Data de realització: 06/02/2016 | Data de la darrera actualització: 06/02/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300