Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Intens cap de setmana d’activitats amb motiu del 5è Blanes 12, que buscarà un canvi d’orientació al 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/12/2016 02:19:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Intens cap de setmana d’activitats amb motiu del 5è Blanes 12, que buscarà un canvi d’orientació al 2017

Durant tres dies s'ha viscut l’acció promocional per posicionar el municipi com a ciutat comercial, turística, familiar, esportiva i cultural, amb milers de participants, tant vilatans com visitants

La cinquena edició del Blanes 12 celebrada del 10 al 12 de juny ha estat valorada de manera molt positiva per la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empresa, Dafne Galvany: “Hem revalidat l’objectiu d’aconseguir que durant un cap de setmana la vila bullís d’activitats, amb ofertes promocions i descomptes a les botigues. Es tracta de posicionar-nos com a ciutat comercial, turística, familiar, esportiva i cultural, i ho hem aconseguit”.


Blanes, dissabte a la tarda
L’acció promocional ha comptat amb el suport de 80 empreses i establiments, s’han organitzat 55 activitats, i s’han comptat per milers el nombre de persones, vilatans i visitants, que han gaudit l’experiència, que oferia un ampli ventall de possibilitats a l’abast de tothom. La Shopping Night de divendres a la nit va culminar el primer de tres dies carregats de sensacions i possibilitats de passar una estona entretinguda.

Canvi d’orientació de cara al 2017

Malgrat el balanç positiu que se’n fa de l’experiència, Dafne Galvany torna a recordar el què ja va avançar durant la roda de premsa en què es va presentar el més destacat de l’actual edició: “Fins ara Blanes 12 ha funcionat molt bé, però hi ha diversos aspectes que ens agradaria treballar per millorar-ho encara més. Estem satisfets, però també creiem que ha arribat el moment d’aturar-se, reflexionar i re-inventar-nos”.


Master Class de Fitness
La regidora de Promoció de la Ciutat es refereix a qüestions com ara aconseguir una major implicació del teixit empresarial, sobretot pel que fa a establiments d’allotjament. Un altre front que es vol explorar és el mateix plantejament de la filosofia del Blanes 12, entès com un llarg cap de setmana que comença el divendres a la nit amb la shopping night.


Storytime, contes en anglès
En aquest darrer sentit, Dafne Galvany també ha avançat que està previst fer una trobada per fer balanç sobre com ha anat l’edició d’enguany i després fer una valoració amb les principals parts implicades: “Blanes 12 no seria possible sense sumar els esforços d’empreses, establiments, comerços i patrocinadors però, sobretot i en especial, de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, el principal impulsor”.

Respecte els ingredients del 5è Blanes 12 que també s’ha coincidit en valorar de manera especialment positiva des de l’organització –sobretot per l’apreciació que hi ha hagut per part del públic-, destaca la novetat que s’ha introduït enguany d’incrementar l’activitat musical i artística al carrer. Això s’ha aconseguit principalment distribuint arreu del centre de la vila diversos escenaris a peu de carrer on hi ha hagut música complaure tots els gustos, a banda de l’entarimat de la Plaça dels Dies Feiners, on també hi ha hagut una ampla oferta escènica.


Concert amb l'orquestra "Mitjanit"
Per últim, la regidora també remarca la importància d’haver pogut comptar amb les entitats del municipi, que s’han bolcat a l’hora d’oferir actuacions i activitats. No tan sols en aquesta cinquena edició, sinó en totes i cadascunes de les anteriors. Aquest 2016 s’ha comptat amb el suport de set entitats culturals: la Bandeta i la Mini Bandeta de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria; l’Esbart Joaquim Ruyra; l’Associació de Músics Amateurs; el Grup Rialles; l’Associació de Country Blanes; el grup Miratge de la Casa d’Ardales; i la Casa de Andalucía.

Cap de setmana farcit d’activitats

Blanes 12 ha posat a l’abast del públic assistent la possibilitat de participar en un munt d’activitats organitzades per l’Ajuntament de Blanes, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, així com empreses, comerços i establiments que col·laboren i patrocinen. Durant aquest llarg cap de setmana s’ha pogut visitar els dos jardins del municipi –el Marimurtra i el Pinya de Rosa-, fer una visita guiada turística, anar al cinema amb una oferta de 2 x 1, o bé practicar snorkeling i observació marina.


"Pacto entre caballeros", tribut a Joaquin Sabina
També s’han fet sessions de fitness a l’aire lliure, visites al laboratori mòbil del Centre d’Estudis Avançats de Blanes, una exposició de bonsais, contes en anglès per a la canalla, un parc d’inflables, tallers de maquillatge per a dones i per a la canalla, etc. Quant a activitats musicals, han estat especialment apreciades les actuacions de Tramping Jazz Trio, els DJ’s Oversize, el tribut a Joaquin Sabina Pacto entre Caballeros, i el concert que s’ha allargat fins la matinada d’avui diumenge amb els incombustibles membres del grup Mitjanit.


Concert amb el grup AMA al Passeig de Dintre
Un altre dels aspectes que també s’ha inclòs dins l’acció promocional del 5è Blanes 12 ha estat la possibilitat de pagar una tarifa plana al preu de 12 € en l’aparcament de SABA del Passeig de Mar. També hi havia l’altra possibilitat: poder aparcar a la zona asfaltada d’aparcament gratuït que hi ha al costat de l’antic pavelló d’esports, amb capacitat per a un miler de places.


Concert amb la Mini Bandeta dissabte al matí
La 5a edició de Blanes 12 ha estat organitzada per l’Ajuntament de Blanes i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC). També ha comptat amb el patrocini de Dofi Jets Boats; Jardí Botànic Marimurtra; el Delfinari, Zoo Marí i Aqualand Marineland;i OCINE Blanes; i amb el suport d’Aparcaments SABA.

Data de realització: 06/12/2016 | Data de la darrera actualització: 06/13/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300