Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Quan les manualitats esdevenen en art al Casal de la Gent Gran Benet Ribas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/21/2016 09:54:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent granQuan les manualitats esdevenen en art al Casal de la Gent Gran Benet Ribas

Fins al 26 de juny es pot visitar una exposició que recull una ampla i variada mostra dels tallers que es fan durant tot l’any de marqueteria, pintura, vestits de paper i altre especialitats

El Casal de la Gent Gran Benet Ribas allotja aquests dies una exposició que recull una completa i enriquidora mostra dels diferents tallers d’activitats que s’hi poden realitzar al llarg de l’any. A través de la seva visita, es fa un recorregut per un ample ventall de les arts manuals: marqueteria, pintura sobre tela, fusta i vidre, vestits de paper, i altres especialitats que eleven a la categoria d’extraordinari el què podria ser un senzill objecte per decorar aquell racó tan especial de casa teva.


Inauguració Exposició Manualitats Casal de la Gent Gran
L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes, Josep Lluís Merino, van encapçalar la inauguració de l’exposició, que va tenir lloc la tarda d’aquest passat dissabte. Bona part de les i els artistes que han fet possible tot aquest recull d’obres van ser-hi presents, acompanyades d’amics i familiars, que van poder apreciar l’ample ventall de possibilitats que la imaginació i unes mans pacients poden fer realitat.


Miquel Lupiáñez i Josep Lluís Merino tallant la cinta inaugural
Així, hi ha des de peces de roba de la llar fins a quadres d’excepcional impacte, com per exemple el que reprodueix l’emblemàtica obra del pintor austríac Gustav Klimt, El petó que, originàriament, és un oli amb làmines d’or i estany sobre tela. També hi ha les conegudes pantalles de làmpada estil Tiffany que tots hem arribat a envejar més d’una vegada a l’antiquari, així com altres treballs insòlits, com ara dues cadires fetes amb les xapes dels taps d’ampolles de cava.


També hi ha peces fetes de fusta, treballs amb modelatge de diferents materials i estampacions de roba de nen modèliques, sense oblidar-nos d’una de les insígnies del casal, els vestits de paper que les seves atrevides modistes mostren orgulloses en les desfilades. L’exposició es pot visitar cada dia, de 17’30 a 19’45 h, però cal afanyar-se i no adormir-se, perquè tan sols estarà oberta fins al proper diumenge, 26 de juny.


Properes activitats del Casal de la Gent Gran Benet Ribas

Comptant els diferents tallers d’activitats i manualitats que es fan al Casal de la Gent Gran, són més d’un centenar el nombre d’alumnes que hi participen. Es fan de dilluns a divendres, des del setembre fins al juny, ja que tot just quan tombem al mes de juliol, se suspenen les activitats per reprendre’s coincidint amb el curs escolar. Abans, però, la feina al casal no haurà pas acabat.


Aquest proper diumenge se celebrarà la tradicional Diada del Soci, la Revetlla de Sant Pere, que s’allotjarà a la Plaça d’Espanya a patir de les 5 de la tarda. Els tiquets per participar-hi, al preu de 2 € per als socis i de 6 € pels qui no ho són, ja s’han començar a vendre durant tots aquests dies al primer pis de l’entitat, de 10’30 a 12’30 h. Es podran adquirir fins al proper dijous 23 de juny, ja que els qui ho facin després d’aquesta data no podran tenir dret a menjar coca durant la festa, en què hi haurà ball amb música en viu.


Per últim, però no menys important, el primer dissabte del mes de juliol, el dia 2, tindrà lloc l’habitual Desfilada de Vestits de Paper que s’allotjarà a la Plaça d’Espanya aquella tarda, i tampoc val a badar, perquè es tracta d’un esdeveniment que sempre sol atraure una gran quantitat de públic. Serà una bona cloenda pel cicle d’activitats d’aquests darrers mesos mentre no es reprenen de nou de cara al setembre.Data de realització: 06/21/2016 | Data de la darrera actualització: 06/21/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300