Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt a Blanes per a les Eleccions del 26 de juny


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/23/2016 03:25:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt a Blanes per a les Eleccions del 26 de juny

En aquest municipi tenen dret a vot un total de 28.183 persones, i la principal novetat respecte anteriors comicis és el canvi d’ubicació de la seu electoral del barri de Mas Enlaire

Durant els darrers dies s’han intensificat els darrers preparatius a tenir en compte de cara a les Eleccions a les Corts Generals que tindran lloc el proper diumenge 26 de juny. Avui dijous, revetlla de Sant Joan, ja ha quedat tot a punt perquè la jornada transcorri amb total normalitat, amb el material necessari distribuït a les seus electorals, i tot el dispositiu a punt.


Seu electoral Escola Quatre Vents
A Blanes hi ha un total de 40 meses distribuïdes en 19 Col·legis Electorals que estan repartits arreu de la població perquè abastin territorialment a la totalitat dels residents. De cara a aquests comicis, el cens electoral –les persones de Blanes que tenen dret a votar- el conformen un total de 28.183 persones. En relació a les darreres eleccions celebrades el 20 de desembre del 2015, l’única diferència és que, si bé continuarà havent-hi el mateix nombre de meses, una d’aquestes seus ha modificat la seva ubicació.


Es tracta del Col·legi Electoral, que durant dècades havia estat ubicat al local de l’Avinguda de la Pau, on tenia el local social l’Associació de Veïns de Mas Enlaire. A finals del passat mes de febrer la seu de l’entitat es va traslladar a l’antic prefabricat de l’Escola Sa Forcanera, a la Plaça Onze de Setembre. Per aquet motiu, a partir d’ara la seu ha passat a situar-se en aquest altre indret. La resta de Col·legis Electorals d’arreu de Blanes continuen sent els mateixos.


Com en tots els processos electorals, els Col·legis per anar a votar estaran oberts des de les 9 del matí i fins les 20 h del vespre, ininterrompudament. Tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin consultar online les llistes del cens electoral de Blanes per informar-se sobre on està situada la seu on han d’anar a votar, ho poden fer a través de la web de l’Ajuntament de Blanes, a la següent adreça: http://www.blanes.cat/eleccions
Data de realització: 06/23/2016 | Data de la darrera actualització: 06/23/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300