Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Lliurament dels 44ens Premis Quillat de Fotografia 2016


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/04/2016 07:24:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Lliurament dels 44ens Premis Quillat de Fotografia 2016

L’acte va tenir lloc dissabte passat a Casa Saladrigas, on s’hi allotja una exposició amb els treballs guardonats i finalistes d’aquesta darrera edició

Fins al proper 28 de juliol els amants del món de la fotografia podran gaudir del privilegi de poder admirar una exposició que recull un ample recull de treballs certament inspiradors, d’una gran varietat i qualitat. Es tracta de les fotografies que han estat guardonades o finalistes en els 44ens Premis Quillat, que es van lliurar dissabte passat en un acte que va tenir lloc a Casa Saladrigas, on s’allotja la mostra fotogràfica.


Acte Entrega 44ens Premis Quillat de Fotografia
Els prestigiosos premis fotogràfics estan organitzats per l’AFIC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, i el veredicte d’aquesta nova edició es va emetre a mitjans del passat mes de juny. Els membres del jurat han estat Montserrat Moraleda, Joan Buxó, Jordi Gallego, Carlos Alasraki, Quim Sitjà i Joan C. Lizancos.

Cerimònia de lliurament dels guardons

L’entrega de premis la van encapçalar el president de l’AFIC, Juan Laguna, acompanyat de l’alcalde en funcions i regidor de Cultura, Quim Torrecillas, així com d’altres membres de l’AFIC i regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes. Un dels moments culminants va ser el lliurament del primer premi al guanyador de la 44a edició dels Premis Quillat de Fotografia, Sergio Tello.


El Premi Quillat d’Honor està dotat amb 500 € i la medalla daurada de la CEF, la Confederació Espanyola de Fotografia, i s’atorga al fotògraf amb més obres premiades o finalistes en el concurs. Val a dir que Sergio Tello va compartir els seus coneixements fotogràfics amb tots els socis que ho van voler, a través d’una Màster-Class que va tenir lloc a la mateixa Casa Saladrigas.


1er Premi Bodegó "Las Naranjas", de Sergio Tello
Seguint amb la crònica dels guardonats, Alfonso Revaliente, per la seva banda, ha guanyat el Premi Quillat Social que es lliura a l’autor que compta amb més fotografies finalistes. El jurat només valora els treballs presentats pels socis de l’AFIC, i la distinció està dotada amb 100 € de premi.


Finalista Street "Homeless", de David Albuixech
L’entitat, també ha destacat els resultats obtinguts per altres socis com Potenciano Ahijado, guanyador del premi individual a la secció de Fotografia Experimental, així com de Xavier Xaubet i David Albuixech, amb fotografies finalistes. Val a dir que un dels socis de l’AFIC, Jordi Roig, es va encarregar de fer de mestre de cerimònies relatant el més destacat de l’edició d’enguany, així com nomenant als diferents guardonats.


Al centre de la imatge Jordi Roig acompanyat d'altres
membres de l'AFIC
La 44a edició dels Premis Quillat han aplegat enguany més de 1.500 fotografies disparades per un total de 90 autors, majoritàriament procedents de Catalunya i l’estat espanyol, així com d’Alemanya, Argentina i Mèxic, entre d’altres. Les fotografies seleccionades es poden veure a la xarxa a la plana de l’AFIC: http://www.aficblanes.com/website/galeria_fotos.asp?id=17


Fotografia de família
Després del lliurament de premis i la fotografia de família de rigor amb les autoritats, premiats i finalistes, l’acte es va completar amb la inauguració de l’exposició que es podrà visitar a Casa Saladrigas fins al 28 de juliol: de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de dijous a dissabte de 17 a 20 h

Exposició 44ens Premis Quillat a Casa SaladrigasData de realització: | Data de la darrera actualització: 07/04/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300