Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recupera dissabte la tradicional “Nit de l’Esport” amb motiu del 5è aniversari de la Ciutat Esportiva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/13/2016 12:10:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes recupera dissabte la tradicional “Nit de l’Esport” amb motiu del 5è aniversari de la Ciutat Esportiva

Es lliuraran més de 50 guardons per reconèixer la tasca i els resultats de les entitats a la temporada 2015-2016, en una festa que presentarà el periodista blanenc de TV3 Rafel Bagot

Aquest 2016 Blanes celebra el cinquè aniversari de la posada en marxa de la Ciutat Esportiva, un equipament que durant aquests anys ja ha esdevingut en el referent d’una gran quantitat de federacions i clubs nacionals, estatals i internacionals que hi ha allotjat els seus esdeveniments. Per celebrar com cal aquesta primera commemoració assenyalada, des de l’Àrea d’Esports es va pensar que una de les millors maneres possibles era recuperar una festa que es va deixar de celebrar fa uns anys, però que tothom recorda amb especial enyorança.


La Ciutat Esportiva Blanes celebra el seu 5è aniversari
Es tracta de la Nit de l’Esport, que va deixar de fer-se fa 10 anys. Ara, emmarcada en els actes del cinquè aniversari de la Ciutat Esportiva Blanes, es recupera amb la intenció que tingui continuïtat durant els propers anys. L’objectiu no és altre que reconèixer la tasca i els resultats aconseguits per les entitats esportives blanenques durant la passada temporada 2015-2016, a l’hora que es gaudeix d’una estona entretinguda i festiva.

Seguint la filosofia i l’esperit de la originària Nit de l’Esport, totes les entitats que han volgut participar en la festa han determinat elles mateixes a qui volen que se li lliurés el reconeixement. En aquest sentit, han pogut escollir el millor membre de la junta, aquella persona rellevant, un membre històric, etc i/o el millor equip que considerin que també ha destacat, ja sigui pels guanys aconseguits o per l’esforç esmerçat. En tots dos casos, s’ha triat 1 persona/ entitat i/o 1 equip/entitat.


Campionats d'Espanya de Tennis Taula a la CEB
En total, està previst que es lliurin més d’una cinquantena de guardons, corresponents a una trentena d’entitats, associacions i clubs esportius. L’acte l’encapçalarà l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del director dels serveis territorials d’Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols, i del regidor d’Esports i conseller d’aquesta àrea al Consell Comarcal de la Selva, Joel Comas.

També participaran el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; el diputat d’Esports a la Diputació de Girona, Carles Salgàs; així com regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes. Igualment, tenint en compte l’important pes específic que ha exercit la Ciutat Esportiva Blanes durant tots aquests anys en els municipis de la seva àrea d’influència, s’ha convidat a què s’uneixin a la festa als regidors i tècnics d’Esports de Lloret, Tossa, Malgrat, Palafolls i Tordera.

Nit de l’Esport 2016 amb un mestre de cerimònies excepcional: Rafel Bagot

La Nit de l’Esport 2016 tindrà lloc dissabte vinent, 16 de juliol, a partir de quarts de 7 de la tarda, a la pista verda de la Ciutat Esportiva Blanes, la que pot allotjar un major nombre de públic. S’espera que participin centenars de persones que gaudeixin d’un esdeveniment on les entitats esportives seran les indiscutibles protagonistes. L’inici de l’acte s’ha fixat perquè comenci a les 7 del vespre, i es completarà amb música en directe i altres ingredients-sorpresa, uns al·licients que no es rebel·laran fins el mateix dia de la celebració, que es tancarà a quarts d’11 de la nit.


Per presentar l’acte es comptarà amb un mestre de cerimònies d’excepció: el periodista blanenc de TV3 Rafel Bagot, que s’encarregarà d’anar desvetllant els guardonats de la nit. Val a dir que la seva participació està carregada de simbolisme per partida doble. Per un costat, perquè també va presentar la inauguració de la Ciutat Esportiva fa 5 anys, un acte que va encapçalar el llavors president de la Generalitat, Artur Mas. Per l’altre, costat, Rafel Bagot també va ser el mestre de cerimònies que va presentar la darrera edició de la Nit de l’Esport.

La vinculació del periodista de TV3 amb la vila on va néixer sempre ha perdurat al llarg dels anys, i la darrera ocasió va ser tot just fa uns mesos, quan va escollir Blanes per fer la presentació del primer llibre que ha escrit: Corre, Vola, Viu!, amb singulars experiències esportives i com a viatger arreu del món, amanit amb unes generoses dosis de bon humor. Aprofitant aquesta recent publicació, dissabte vinent també està previst que el periodista i escriptor atengui als seus lectors amb una signatura de llibres durant la Nit de l’Esport.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/19/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300