Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes protagonitzarà l’espai “País Km0”, de la Xarxa de Comunicació Local, el dia de Santa Anna


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2016 04:37:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes protagonitzarà l’espai “País Km0”, de la Xarxa de Comunicació Local, el dia de Santa Anna

El magazín televisiu d’entreteniment s’emetrà en directe aquest dimarts des d’un plató muntat al Passeig de Mar, i tractarà diversos temes que identifiquen la vila de la Costa Brava

Quan una població celebra la Festa Major és quan ofereix el bo i millor de la vila, quan vilatans i visitants gaudeixen amb més intensitat el què fa més atractiu un municipi. Si a més a més parlem del seu dia central, el dia del patró o patrona, és el moment de màxima efervescència. En el cas de Blanes, aquesta jornada és el 26 de juliol, quan se celebra la festa de la seva patrona, Santa Anna.

Enguany, aquest dia serà encara més especial que en anteriors ocasions, ja que Blanes esdevindrà capital de les festes majors d’arreu de Catalunya a través del programa País Km0, que s’oferirà en directe des d’aquest municipi de la Costa Brava. El magazín estiuenc d’entreteniment televisiu és el tercer any consecutiu que produeix la Xarxa de Comunicació Local, i s’ofereix cada tarda de 18 a 20 h a través d’una trentena de televisions locals.


Rodatges previs de l'equip de "País Km0" a Blanes
L’emissió es farà des d’un plató que es muntarà al Passeig de Mar –a tocar de la Plaça de Catalunya-, al bell mig de la Fira d’Atraccions que des d’aquest dijous s’ha posat en funcionament, tant en aquest emplaçament com a la zona d’Els Pins. A banda de tractar dos dels temes centrals d’aquells dies, com són la Festa Major i el Concurs Internacional de Focs d’Artifici, al llarg del programa els espectadors podran conèixer un munt de detalls d’aquesta vila de la Costa Brava.

Es tracta de parlar dels principals atractius del municipi des de diversos punts de vista: cultural, gastronòmic, paisatgístic, patrimonial, esportiu, etc. Per això, des de fa tres mesos, dos equips de producció del programa ja han estat treballant estretament amb l’Ajuntament de Blanes per anar preparant els diversos continguts amb què comptarà el programa televisiu.


Així, a banda de poder gaudir d’unes espectaculars vistes captades amb un drone des dels principals llocs d’interès del municipi, també s’hi inclouran entrevistes amb protagonistes de diversos esdeveniments, reportatges i connexions en directe i diferit amb activitats de la jornada. També hi haurà actuacions en directe, entre elles una petita mostra del concert que oferirà el grup Mataró Rumba All Stars la nit del 28 de juliol, amb motiu de l’Aplec de l’Amor.

Cobertura Nacional de País Km0

El programa País Km0 s’emet cada dia des d’un municipi diferent, i va resseguint el calendari festiu d’arreu del país tot mostrant el paisatge social i cultural de la Catalunya més propera a partir de les petites històries i les vivències dels vilatans que l’acullen. L’equip de televisió compta amb periodistes i tècnics de diverses televisions locals més properes en el territori.

L’espai està dirigit per Ares Escribà (Lleida TV), i el presenta Rosó Feliu (TV Girona) acompanyada d’un dels presentadors de les televisions de referència del territori on es realitza el programa que, en el cas de Blanes, és TV Girona. També es compta amb la col·laboració de quatre redactors: Jaume Borja (Canal Terres de l’Ebre), Marc Bala (Canal Blau), Sílvia Cano (Ràdio Arenys) i Trini Gutiérrez (La Xarxa).


Els canals de televisió local que emeten País Km0 a través de la TDT són: Banyoles TV, Canal 10 Empordà, Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, ETV (TV del Baix Llobregat), El 9 TV, Olot Televisió, TV Costa Brava, TV Vandellòs, TVR Televisió del Ripollès, TV Girona, VOTV (TV del Vallès Oriental), Maresme 1TV, Nord (TV de Figueres i l’Alt Empordà), TV Badalona, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Pirineus TV, Balaguer TV, Maricel TV, TAC 12 (TV del Tarragonès, Alt Camp i la Conca de Barberà), RTV Cardedeu, Vallès Visió, Penedès TV, TV Berguedà i Empordà TV.
Data de realització: 07/25/2016 | Data de la darrera actualització: 07/25/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300