Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un Concert Solidari amb Mònica Green enceta aquest dissabte les XI Nits de Marimurtra 2016


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/03/2016 09:45:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Marimurtra_LesNitsUn Concert Solidari amb Mònica Green enceta aquest dissabte les XI Nits de Marimurtra 2016

El dissabte dia 6 s’enceta el cicle que continuarà els dies 13, 19 i 27 d’agost. Enguany, per cada entrada adquirida, se’n regala una altra per visitar el jardí de dia

Des de fa 11 anys, les nits d’estiu a Blanes són l’ocasió per poder gaudir de l’emblemàtic entorn natural del Jardí Botànic un cop s’ha post el sol, a través de Les Nits de Marimurtra. Es tracta d’una oferta lúdica, cultural, musical i diferenciada que l’ha fet esdevenir actualment en el festival de referència de la Costa Brava Sud, i que s’allotjarà en un dels racons més especials d’aquest espai a l’aire lliure: el Templet de Linné.

Concert Solidari amb Mònica Green per encetar el cicle

El cicle s’encetarà aquest dissabte 6 d’agost amb un Concert Solidari a favor de la PID Foundation que protagonitzarà l’artista amb majúscules Mònica Green. Nascuda a Nova York i provinent d’una gran família de músics, la seva carrera artística s’ha consolidat a Catalunya i a l’estat espanyol –on resideix des de finals dels anys 80- en la música Blues i Jazz.


Mònica Green - Font: kedin.es
Caracteritzada per una veu molt potent i una gran presència a l’escenari, Mònica Green presenta dissabte a Blanes un concert acústic en què rendeix homenatge als èxits més importants i inoblidables de la música Sou, Funky, Motown i R & B. La poderosa veu de la cantant nord-americana versionarà temes de soul i funky de tots els temps: des d’Etta James a Michael Jackson, passant per Whitney Houston, Tina Turner i Aretha Franklin.

L’altra al·licient afegit al concert és la causa solidària que també mou: PID Foundation i Les Nits de Marimurtra col·laboren per a dur a terme aquest esdeveniment musical destinat a generar recursos per a la investigació de les immunodeficiències primàries. Són un conjunt de més de 200 malalties congènites amb alteració quantitativa i/o funcional dels diferents mecanismes implicats en la resposta immunitària, i que afecten a 1 de cada 2.000 nounats.

Valors afegits a Les nits de Marimurtra

L’obertura de portes al públic es farà totes les jornades de Les Nits de Marimurtra a partir de les 8 del vespre, mentre que els espectacles començaran a les 10 de la nit. A banda del propi concert, es té molta cura d’oferir una bona proposta gastronòmica que l’acompanyi, així com un al·licient lúdic a l’espai Chill Out un cop acabat el concert. També es pot gaudir de la millor cuina d’El Remolk més una entrada a l’espectacle amb el pack gastronòmic de 37 €.


Les Nits de Marimurtra - Font: Fundació Karl Faust
Amb cada entrada que s’adquireix per Les Nits de Marimurtra se’n regala una altra per visitar el Jardí Botànic Marimurtra de dia. D’aquesta manera es vol promoure el coneixement de l’espai, la seva riquesa botànica i el seu valor paisatgístic com a enclavament turístic de primer ordre a Blanes i la Costa Brava. Després de Mònica Green, el cicle continuarà els propers dies 13, 19 i 27 d’agost.

La següent proposta, la del 13 d’agost, ha programat The Gospel Viu Choir, una de les formacions més notables d’àmbit europeu, que oferirà el millor gospel urbà del moment al seu acostumat ritme trepidant, frenètic i colpidor. Els seguirà en el calendari la cantant Susanna del Saz, que presentarà el seu darrer treball discogràfic Amando a Manzanero, i per últim la veu de Marion Harper tancarà el cicle d’aquest 2016 amb el seu àlbum Cotton Candy.



Data de realització: 08/03/2016 | Data de la darrera actualització: 08/03/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300