Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Col·lecta a Blanes per recollir fons econòmics destinats a la investigació del càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/04/2016 06:02:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Col·lecta a Blanes per recollir fons econòmics destinats a la investigació del càncer

Al llarg de tot el cap de setmana del 6 i 7 d’agost hi haurà desenes de voluntaris i voluntàries i taules de recollida arreu del municipi, amb la característica guardiola de l’AECC

Ja ha esdevingut un costum que, coincidint amb l’estiu i la major afluència de gent que hi ha al municipi, s’organitzi una postulació per recollir fons econòmics destinats a la investigació del càncer. Organitzada per la Junta Local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC), enguany les dues jornades intensives es faran el proper cap de setmana dels dies 6 i 7 d’agost.


Postulació 2015
Aquest 2016, la campanya es presenta amb el lema No t’imagines tot el que aquest gest posa en marxa, en al·lusió a la imatge on es veu una persona dipositant un euro en una guardiola de l’AECC. Al llarg de tot el cap de setmana, dissabte i diumenge, tothom que vulgui contribuir en la recollida de diners tindrà l’oportunitat de fer-ho.


Perquè això sigui possible, es comptarà amb desenes de voluntaris i voluntàries que estaran distribuïts dissabte i diumenge arreu de Blanes per demanar aportacions als vianants. La majoria estaran recorrent els carrers del municipi a peu, portant les característiques guardioles de l’Associació Contra el Càncer. D’altres, en canvi, estaran atenent les taules que estaran distribuïdes en diferents indrets de la vila.

Taules de recaptació arreu de Blanes

Dissabte al matí, de 9 a 14 h, hi haurà tres taules instal·lades a l’Avinguda d’Els Pavos –davant la Farmàcia Cots-, a la Plaça d’Espanya; i a l’Avinguda Catalunya, al barri de La Plantera, on hi ha el mercat ambulant de teixits i altres productes els matins de tots els dissabtes. Com a novetat d’aquest any, la tarda del dissabte, de 18 a 21 h, també estarà en funcionament la taula de la Plaça d’Espanya.


L’endemà diumenge la recollida de diners comptarà de nou amb sengles taules, novament amb horaris de matí i tarda. Al matí, de 9 a 14 h, estaran en mara a la Plaça Mare de Déu del Vilar, al barri dels Pins, així com a la cruïlla del Carrer Raval amb el Carrer Muralla. Per la seva banda, a la tarda, de 18 a 21 h, hi haurà una taula instal·lada al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament, així com al Passeig Pau Casals, entre el Banc dels Músics i el Monument a Joaquim Ruyra.

Voluntaris i voluntàries per col·laborar en la recapta

Perquè les dues jornades del cap de setmana puguin ser tot un èxit, la Junta Local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) ha fet una crida en especial perquè s’ajudi a fer la recollida de fons econòmics. Es demana que els voluntaris i voluntàries esmercin el temps que puguin i vulguin oferir duent la guardiola per recollir les col·laboracions dels vianants.


Aquells ciutadans i ciutadanes, veïns de Blanes o estiuejants, que vulguin col·laborar en qualsevol de les dues jornades o en totes dues, tan sols cal que s’adrecin a qualsevol de les taules recaptatòries i s’inscriguin com a voluntari /-a presentant el carnet d’identitat. Es tracta de destinar encara que només sigui una hora del temps lliure propi per ajudar en la lluita contra el càncer.


Des de l’entitat s’ha recordat que l’ajuda que es pugui esmerçar significa donar esperança als qui pateixen càncer, i en aquest sentit remarca que es tracta de l’entitat privada espanyola que més diners destina a investigar la malaltia. Ho fa a través de 160 projectes d’investigació que s’estan desenvolupant en 46 centres. La seva tasca contribueix a augmentar el nivell de supervivència de diferents tipus de càncer.
Data de realització: 08/04/2016 | Data de la darrera actualització: 08/03/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300