Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concurs d’Idees a Blanes i Lloret per triar el cartell de la nova programació del Teatre de la Costa Brava Sud


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/04/2016 12:39:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreCBS_2Concurs d’Idees a Blanes i Lloret per triar el cartell de la nova programació del Teatre de la Costa Brava Sud

Hi pot participar tothom que vulgui, i les propostes s’hauran de fer arribar del 8 al 23 d’agost a l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes mitjançant correu electrònic

Els Ajuntaments de Blanes i Lloret de Mar, que des de fa tres anys impulsen el projecte comú del Teatre de la Costa Brava Sud, ultimen durant aquestes setmanes la nova programació que s’oferirà a les sales de les dues poblacions del setembre al desembre de 2016, que es presentarà a mitjans del proper mes de setembre. Per donar a conèixer els espectacles i actuacions que s’ofereix en cada temporada a les respectives sales de Lloret i Blanes, s’edita un programa de mà comú que fins ara s’havia triat a través d’empreses especialitzades.


Cua d'Espectadors davant del Teatre de Blanes
De cara a aquesta nova programació, però, les Àrees de Cultura dels dos consistoris s’han proposat fer un canvi, implicar als espectadors i artistes de la zona, i obrir aquest aspecte de la difusió de la programació a tot el públic en general. Així va sorgir la idea –valgui la redundància- d’organitzar un Concurs d’Idees perquè tothom qui vulgui hi participi. Es tracta que facin la proposta d’un cartell, una fotografia, dibuix i/o il·lustració que servirà per encapçalar el programa de mà, la imatge que d’entrada tothom veurà quan consulti la programació del darrer semestre del 2016 al Teatre de la Costa Brava Sud, de Lloret de Mar i Blanes.


Portada Programació Teatre Costa Brava Sud Febrer-Maig 2014
El Concurs d’Idees per a la portada de la programació contempla que tant pot ser una fotografia pròpia com una il·lustració o un dibuix sorgit de la imaginació de la persona que la proposi, i no hi ha límit d’edat. La imatge s’ha de tenir en compte que servirà per un programa de mà que mesura 15 x 21 cm en la portada principal i 37 x 15 si es compta la contraportada del desplegable que, al unir els dos bocins, formen una sola imatge.


Portada Programació Febrer-Juny 2015
Tothom qui vulgui participar en el concurs tindrà temps de fer arribar les seves propostes del 8 al 23 d’agost, i l’ha d’enviar mitjançant correu electrònic a l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes: acatalan@blanes.cat. La imatge que finalment resulti escollida pel jurat del concurs rebrà com a premi 4 entrades dobles per a la programació professional de la nova temporada setembre-desembre 2016, tant pel que fa a la sala de Blanes com la de Lloret de Mar del Teatre de la Costa Brava Sud.

Imatges evocadores del món teatral i els espectadors

La imatge que es triï servirà per il·lustar la setena programació conjunta que es fa a les sales de Teatre de Blanes i Lloret. En el primer programa de mà –la única vegada en què el format va ser vertical- no hi havia cap il·lustració en forma de dibuix o fotografia, tan sols es va jugar amb els colors de fons. En canvi, a partir de la segona, es van anar triant fotografies i/o imatges amb una clara i evocadora reminiscència amb el món teatral i dels espectadors.


Portada Programació Gener-Juny 2016
D’aquesta manera, en la portada de la segona programació –del gener al juny del 2014- hi havia una ballarina fotografiada d’esquena que obria la cortina d’un teatre i a partir d’aquí el format de presentació ha estat sempre horitzontal. Les següents imatges han estat: l’escenari d’un teatre i el pati de butaques, i una cadira plegable de fusta oberta dalt d’un escenari. Finalment, la darrera que s’ha utilitzat en la programació del gener al juny del 2016, hi ha sis cares d’homes i dones demostrant diverses emocions de sorpresa i emoció.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/04/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300