Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cervesa Marina de Blanes, distingida amb el Segell de Qualitat Agroalimentària Girona Excel·lent 2016-2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/04/2016 09:42:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cervesa Marina de Blanes, distingida amb el Segell de Qualitat Agroalimentària Girona Excel·lent 2016-2017

La Diputació de Girona ha fet pública la llista de 38 productes de 25 empreses gironines, que han estat guardonades d’entre 159 mostres presentades, i escollides per 36 especialistes

L’empresa de cervesa artesana de Blanes Brewers Brothers SL, productora de Cervesa Marina, ha estat distingida amb el Segell de Qualitat Agroalimentària Girona Excel·lent 2016-2017, atorgada per la Diputació de Girona. Més concretament, la varietat que ha estat premiada és la Marina Costa Brava. La llista de guardonats inclou 38 productes de 25 empreses gironines diferents, que lluiran aquest premi de qualitat des d’ara i fins al mes d’agost del 2018. Durant el passat mes de juliol, el jurat –format per 36 especialistes- va fer vuit tastos a cegues de 159 mostres presentades.


Kevin Andreu McCarry, Gregori González i Pep Andreu McCarry,
de Cervesa Marina - Fotografia: Quim Llorens
Es va fer un tast per a cada família de productes que estableix Girona Excel·lent: anxoves, arròs, begudes locals, conserves de fuita i almívars, foie gras, olis, vins i lactis. Cervesa Marina –que des de fa sis anys impulsa a Blanes Birrasana, el Festival de Cervesa Artesana- ha estat distingida dins l’apartat de Begudes Locals, on també s’ha reconegut la qualitat de Ratafia Russet, i Mooma Cider.

Els tastos els han fet 8 jurats específics, formats per cinc professionals de la gastronomia cadascun, que han tingut la potestat d’escollir productes singulars, productes que destaquen per les seves característiques excel·lents, diferenciades i úniques. El Butlletí Oficial de la Província de Girona va publicar aquest passat dimecres la llista de productes seleccionats pel jurat.


Birrasana 2016 - Fotografia: Olga Garsavall
El Girona Excel·lent està impulsat per la Cambra de Comerç de Girona, que s’emmarca dins la idea de la Diputació de Girona de donar suport a projectes que contribueixin a millorar les condicions econòmiques i la competitivitat de les petites empreses o agrupacions de productors dels 221 municipis de les comarques gironines. Tenint en compte l’alt nivell i el prestigi amb què compta la gastronomia gironina a nivell internacional, la intenció de la Diputació de Girona és donar valor a la marca i reforçar la identitat pròpia els productes agroalimentaris gironins.


La cervesa guardonada: Marina Costa BravaData de realització: 08/04/2016 | Data de la darrera actualització: 08/04/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300