Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una gran actuació de Monica Green enceta les Nits de Marimurtra 2016


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/10/2016 05:13:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Una gran actuació de Monica Green enceta les Nits de Marimurtra 2016

Les entrades d’aquest concert feia dues setmanes que estaven exhaurides, igual que la propera cita del cicle, que tindrà lloc dissabte 13 d’agost amb “The Gospel Viu Choir”

El passat cap de setmana van començar Les Nits de Marimurtra amb un gran concert de Monica Green, una de les grans dames de la música negra que des de fa uns quants anys s’ha establert a Catalunya. Les entrades estaven exhaurides des de feia dues setmanes, i fins a 220 persones van omplir la platea i llotges per gaudir de la poderosa veu de la cantant novaiorquesa. El Templet de Linné va ser l’escenari des d’on la seva veu poderosa va lluir encara amb més força, acompanyada al piano pel gran Frederic Wort.


Actuació de Monica Green a "Les Nits de Marimurtra" - Fotografies: Fundació Carl Faust
Al llarg de l’actuació Monica Green va desplegar les seves versions de grans peces del soul, blues i la música negra de tots els temps: des de Marvin Gaye fins a Michael Jackson, passant per Stevie Wonder, Des’ree, Tina Turner o James Brown. El públic que va assistir s’ha endut el record d’un concert memorable, que va acabar amb els espectadors en peu i fent-li un passadís a Monica Green al ritme de la inoblidable peça de Tina Turner Simply The Best.


El concert inaugural d’aquest 2016, igual que l’any passat, es va fer en col·laboració amb la PID Foundation, www.pidfoundationbcn.org/, una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure el coneixement i la recerca en les IDP, Immunodeficiències Primàries, un conjunt de més de 200 malalties congènites amb alteració quantitativa i/o funcional dels mecanismes implicats en la resposta immunitària, i que afecten a un de cada 2.000 nounats.

Següent concert de Les Nits de Marimurtra: The Gospel Viu Choir

El següent concert de Les Nits de Marimurtra tindrà lloc dissabte vinent, 13 d’agost, amb el grup vocal The Gospel Viu Choir. Anàlogament a la seva predecessora en el programa, aquesta actuació també té les entrades exhaurides des de fa setmanes. Per a la resta de concerts del cicle (Susana del Saz i Marion Harpes els dies 19 i 27 d’agost, respectivament), les entrades es poden comprar al web www.nitsmarimurtra.cat, a la taquilla del mateix Jardí Botànic Marimurtra i, igual que els darrers anys, a Flors La Camèlia, en qualsevol dels tres establiments amb què compta: a Blanes, Malgrat i Lloret.


Dues hores abans que comenci el concert, a les 8 del vespre, el Jardí Botànic Marimurtra ja obre les portes del recinte perquè es pugui aprofitar l’ocasió de passejar per aquest privilegiat entorn natural en un horari tan inhabitual. A les 10 de la nit comencen els concerts i, a banda dels espectacles, també es pot gaudir d’una proposta gastronòmica de qualitat. Per últim, val a dir que com a novetat d’aquest any amb cada entrada que s’adquireix per assistir a Les Nits de Marimurtra se’n regala una altra per visitar el Jardí Botànic Marimurtra de dia.


Data de realització: 08/10/2016 | Data de la darrera actualització: 08/10/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300