Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert Solidari a benefici de la Plataforma Stop Mare Mortum a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/10/2016 02:02:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

STOP_MARE_MORTUMConcert Solidari a benefici de la Plataforma Stop Mare Mortum a Blanes

El Casal La Cooperativa va allotjar dilluns a la nit una actuació a càrrec de “Grupo Local” organitzat pel Grup de Suport de Blanes de la Plataforma Stop Mare Mortum, a favor dels refugiats

El Casal La Cooperativa de Blanes va allotjar el passat dilluns a la nit un concert solidari a càrrec del grup Grupo Local amb l’objectiu de recaptar diners a favor de la Plataforma SMM, Stop Mare Mortum (SMM). Presentada sota el lema La música salva vides, l’actuació estava organitzada a través del Grup de Suport de Blanes de la plataforma, que tot just es va donar a conèixer en aquesta població de la Costa Brava a finals de juny amb un acte públic, així com amb altres accions posteriors que l’han seguit.


Concert organitzat pel Grup de Suport de Blanes de la
Plataforma Stop Mare Mortum - Fotografies: SMM
Durant el concert, diversos membres del Grup de Suport de Blanes de la Plataforma Stop Mare Mortum van llegir un manifest on es recordava la precària situació que estan patint les persones que es troben confinades en els camps de refugiats. També es va posar l’accent en la necessitat que els respectius governs, així com la Unió Europea, actuïn d’una vegada per totes acollint i respectant els drets de les persones refugiades.

Des del Grup de Suport a Blanes de la Plataforma SMM s’ha agraït especialment la col·laboració desinteressada del grup musical Grupo Local, format per David Torrent, Rubén Carballo, Ruben López i Jordi Pacheco. Val a dir que Grupo Local té previst publicar aquesta propera tardor el seu primer disc Estropósito, i dilluns passat van dedicar la seva música a reivindicar i recordar la problemàtica que ja fa massa temps que s’arrossega: la situació dels que fugen de la guerra i els exiliats en general.


Per fer encara més visible la causa, dilluns es va penjar una pancarta a l’entrada del Casal La Cooperativa on es podia llegir el lema Obrim les fronteres, trenquem els murs. La intenció del Grup de Suport a Blanes de la Plataforma Stop Mare Mortum és continuar donant visibilitat a aquest problema i no aturar-se fins que no s’hagi resolt. Una de les properes accions tindrà lloc a finals d’aquest mes d’agost, participant en una activitat conjunta amb l’ANC, l’Assemblea Nacional Catalana.Data de realització: 08/10/2016 | Data de la darrera actualització: 08/10/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300