Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra un Ple Extraordinari el dimecres 17 d’agost


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/16/2016 11:03:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes celebra un Ple Extraordinari el dimecres 17 d’agost

Convocat a petició dels grups a l’oposició, la sessió es farà a les 7 de la tarda, i tractarà monogràficament temes relacionats amb l’emergència habitacional i la pobresa energètica

Aquest dimecres 17 d’agost, al punt de les 7 de la tarda, l’Ajuntament de Blanes celebrarà un Ple Municipal Extraordinari que tractarà monogràficament l’adopció de diverses mesures relacionades amb l’emergència habitacional i la pobresa energètica. La sessió plenària ha estat convocada a petició dels grups a l’oposició: ICV-EUiA, Ciutadans, Batega per Blanes i CUP.


Ple Ordinari del passat 21 de Juliol
La petició la van entrar al registre de l’Ajuntament de Blanes el passat 30 de juliol, i posteriorment l’equip de govern, després d’una reunió extraordinària de la Junta de Portaveus, va assenyalar la data d’aquest proper dimecres 17 d’agost perquè tingués lloc el ple. L’ordre del dia inclou quatre punts relacionats amb l’adopció de mesures per fer front a sengles temes: garantir el dret a l’habitatge; la pobresa energètica i garantir els serveis bàsics; els problemes que pateix una gran part de la ciutadania blanenca d’origen immigrant; i l’accés a l’educació.


Al tractar-se d’una sessió plenària extraordinària, no hi haurà l’habitual apartat de Precs i Preguntes amb un torn obert al públic que hi ha al final de les sessions ordinàries. Tanmateix, el mateix dia en què tindrà lloc el ple, està previst que els portaveus de les 8 forces polítiques amb representació municipal es reuneixin abans que comenci la sessió plenària per acabar d’acordar els continguts que es sotmetran a l’aprovació per a les corresponents votacions.


Habitualment no es convoquen plens municipals durant el mes d’agost quan, generalment, hi ha molts treballadors i regidors de l’Ajuntament de Blanes –llevat d’alguns departaments i àrees de serveis- que aprofiten per fer alguns dies de vacances per compartir-les amb la família. Curiosament, però, aquest 2016 serà el segon any consecutiu en què s’haurà celebrat un ple el mes d’agost, ja que al 2015 també se’n va convocar un amb caràcter extraordinari per designar els membres de les meses per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre. Abans d’aquesta data, cal remuntar-se al 31 d’agost de l’any 1999, quan es va celebrar un ple ordinari.Data de realització: 08/16/2016 | Data de la darrera actualització: 08/16/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300