Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic a l’Espectacle Familiar amb Marcel Gros


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/22/2016 02:24:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLÈxit de públic a l’Espectacle Familiar amb Marcel Gros

El veterà pallasso va captivar petits i grans, que van omplir de gom a gom la Plaça dels Dies Feiners la tarda del dissabte, formant part del programa de la Festa Major Petita

Un dels esdeveniments que ha congregat una gran quantitat de públic durant el passat cap de setmana amb motiu de la Festa Major Petita ha estat l’espectacle familiar que es va fer la tarda del dissabte a la Plaça dels Dies Feiners. Enguany s’ha recuperat aquest ingredient al cicle festiu després que s’havia introduït com a novetat al 2013 i també es va fer l’any següent però, en canvi, no es va incloure en l’edició del 2015.


Espectacle Infantil amb Marcel Gros
L’actuació adreçada principalment al públic infantil va anar a càrrec del pallasso Marcel Gros, que va congregar més de 650 persones al seu voltant, la majoria nens i nenes que no es van perdre cap detall. Potser un dels principals encerts de l’artista és la senzillesa i el llenguatge plener amb que presenta tots els ingredients del seu espectacle, atractiu tant per la canalla com pels seus acompanyants.


La veterania de Marcel Gros -barreja de pallasso, mag, showman, però sobretot empàtic- es va veure palesa en la llarga hora d’espectacle on va utilitzar tots aquests elements afegits a la música, els efectes especials, afegida a la complicitat del públic que des del primer moment va tenir a la butxaca. Marcel Gros va saber trencar aviat la barrera de l’escenari i va mantenir una estreta comunicació amb els espectadors de totes les edats, que aviat van ser seus.
Data de realització: 08/22/2016 | Data de la darrera actualització: 08/22/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300