Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bona participació en la nova edició de “La Botiga al Carrer”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/23/2016 12:19:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bona participació en la nova edició de “La Botiga al Carrer”

Els passats divendres i dissabte l’Associació de Botiguers de Blanes Centre va organitzar sengles jornades de l’activitat, aprofitant els darrers dies de la temporada de rebaixes

Per tercer any consecutiu, el cap de setmana més intens del mes d’agost, que coincideix amb la Festa dels Copatrons, els qui tenien ganes de triar i remenar a la recerca d’un producte més bé de preu, van poder satisfer aquestes ànsies a través d’una nova edició de La Botiga al Carrer. Organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, l’activitat va tenir lloc durant dos dies.


"La Botiga al Carrer", dissabte passat
D’aquesta manera, la tarda del passat divendres, així com durant tota la jornada del dissabte, els carrers del centre de la vila van allotjar les parades que gran part dels establiments comercials van instal·lar-hi. L’objectiu era liquidar els estocs de la temporada d’estiu, aprofitant els darrers dies de les rebaixes d’estiu. Per això, a les parades a peu de carrer s’hi oferien productes a preus molt avantatjosos, majoritàriament al 50% del seu cost habitual, o fins i tot fins al 70%.


Com és habitual, les parades es van ubicar als principals carrers del centre: Ample, Raval, Mercaders, Muralla, Tapioles i Fornaca; així com al Passeig de Dintre i a la Plaça Verge Maria. Es van vendre productes de tot tipus, tant de roba com d’alimentació, i parament de la llar, complements de vestuari, perfumeria i articles de bellesa, calçat per a petits i grans, motxilles i material escolar per preparar la tornada a l’escola, còmics, roba esportiva, etc.Data de realització: 08/23/2016 | Data de la darrera actualització: 08/23/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300