Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 9a edició d’Escacs al Carrer aplega 26 jugadors


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/23/2016 12:25:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tauler escacsLa 9a edició d’Escacs al Carrer aplega 26 jugadors

Organitzada pel Club Escacs Blanes, l’activitat va tenir lloc dissabte al Passeig de Dintre, i els guanyadors dels dos grups van ser Fernando Méndez i Jordi Fernández respectivament

Una vegada més, coincidint amb la Festa Major dels Copatrons, Blanes ha allotjat una nova edició d’Escacs al Carrer, que enguany va tenir lloc dissabte passat a la tarda en el seu emplaçament habitual: el Passeig de Dintre. L’activitat, que ja comença a tenir un grau de veterania al haver arribat a la novena edició, estava organitzada pel Club Escacs Blanes amb el suport de l’Ajuntament.


9a Trobada Escacs al Carrer
Com és habitual, durant la celebració de l’activitat van ser nombroses les persones que s’hi van acostar per seguir l’evolució de les partides que van jugar els participants en la competició. A partir de quarts de cinc de la tarda es van fer els diferents emparellaments entre els jugadors que s’havien d’enfrontar, i es van repartir els taulers disposats en renglera.


Al llarg de la tarda i fins a quarts de nou de la nit, van participar un total de 26 jugadors repartits en els dos grups en base a la seva expertesa. Així, en el grup “A” hi ha els més avesats i entesos en la matèria, mentre que en el grup “B” s’hi apleguen majoritàriament els nens i els qui encara no dominen prou bé els escacs.


Un cop destriades les partides, es van proclamar guanyadors Fernando Méndez (grup A) i Jordi Fernández (grup B). Aquest darrer escaquista ja va ser el vencedor del seu grup en l’anterior edició d’Escacs al Carrer que es va celebrar al 2015. La celebració d’aquest esdeveniment va contribuir a aportar un element afegit de festa dissabte passat al Passeig de Dintre, que bullia especialment d’activitat amb les inscripcions que s’estaven fent per participar a la 34a Caminada Popular Nit de Sant Bonós.

Data de realització: 08/23/2016 | Data de la darrera actualització: 08/23/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300