Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Gran concert de boleros amb Susanna del Saz a “Les Nits de Marimurtra”, que finalitzen dissabte


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/23/2016 12:22:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Marimurtra_LesNitsGran concert de boleros amb Susanna del Saz a “Les Nits de Marimurtra”, que finalitzen dissabte

La popular cantant va presentar al públic del Jardí Botànic el seu darrer treball “Amando a Manzanero” i va estrenar en exclusiva 4 peces que encara no formaven part del seu repertori

Seguint les passes de les dues anteriors actuacions en què l’organització va haver de penjar el cartell de Sold Out –totes les localitats venudes-, el concert que va oferir divendres passat Susanna del Saz també va provocar que dues setmanes abans les entrades estiguessin exhaurides. La cantant va trenar una nit d’emocions a ritme de bolero al Templet de Linné, l’escenari habitual de Les Nits de Marimurtra, presentant el seu darrer treball Amando a Manzanero en viu i en directe.


Concert amb Susanna del Saz - Fotografies: Fundació Carl Faust
L’artista, lligada a Blanes emotiva i artísticament, va escollir aquest indret per estrenar en exclusiva quatre noves peces d’Armando Manzanero que encara no formaven part del repertori de l’espectacle. Com és habitual, el públic va respondre amb una entrega total a la cantant, creant-se un clima de complicitat molt estreta, accentuada i propiciada per l’entorn, més que adequat especialment per a la ocasió.


I és que Susanna del Saz és l’única artista que ha estat present de manera ininterrompuda al llarg de les 11 edicions amb què ja compten els concerts al Jardí Botànic Marimurtra. Això és una bona mostra de la seva capacitat d’innovació i reinvenció, ja que en cada ocasió ha encapçalat espectacles i propostes diferents, totes elles d’una gran qualitat apreciada pel públic.


Aquest proper dissabte finalitzarà el cicle de Les Nits de Marimurtra amb una altra veu femenina. La jove promesa Marion Harper serà l’encarregada de fer el concert de tancament amb la presentació del seu àlbum de debut Cotton Candy. El concert començarà com és habitual al punt de les 10 de la nit, mentre que l’entrada per poder accedir al recinte del jardí i visitar-lo sota una llum tant diferent al què és habitual és a partir de les 8 del vespre.
Data de realització: 08/23/2016 | Data de la darrera actualització: 08/23/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300