Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per la VIII Aquatló Popular Vila de Blanes del proper diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/25/2016 03:28:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt per la VIII Aquatló Popular Vila de Blanes del proper diumenge

La prova, que combina natació i cursa a peu, preveu un màxim de 400 participants: 400 m Natació + 4 km Carrera + 400 m de Natació

Aquest proper diumenge tindrà lloc al Passeig de Mar la VIII Aquatló Popular Vila de Blanes, que preveu un màxim de 400 participants. Organitzada pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Ajuntament, es tracta d’una prova inclosa dins la marca Blanes X Runners, i està oberta a la participació de tot tipus d’atletes a partir dels 14 anys d’edat. No hi ha categories, ja que es tracta d’un esdeveniment amb caràcter popular.


Aquatló Popular Vila de Blanes 2015
L’ordre de les disciplines que es disputen és justament a l’inrevés de les aquatlons oficials, de manera que primer es cobriran 400 metres de Natació, després 4 kilòmetres de Carrera i després, novament i per finalitzar, 400 metres més nedant. Les inscripcions es poden fer a nivell individual o per equips de dos, de manera que un s’encarrega del sector de natació i l’altre fa el sector de cursa, per relleus. Els equips de dos poden ser masculins, femenins o mixtes.


L’activitat de la VIII Aquatló Popular Vila de Blanes s’iniciarà a les 8 del matí, quan es començaran a pintar els números del dorsal al braç o la cama. De 2/4 de 9 fins les 9’20 del matí es farà la obertura de box, i a les 9’20 el brifing explicatiu sobre el funcionament de la prova. Finalment, a 2/4 de 10 es farà la primera sortida (homes individuals), a les 9’37 h la segona sortida per a dones i equips de dos, i a les 12 del migdia l’entrega de premis. Més informació: www.triatloblanes.com

Data de realització: 08/25/2016 | Data de la darrera actualització: 08/25/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300