Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

13 entitats participaran dissabte a la VIII Trobada Gegantera de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/25/2016 03:25:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

13 entitats participaran dissabte a la VIII Trobada Gegantera de Blanes

L’activitat s’encetarà amb la plantada de gegants al Passeig de Mar, continuarà amb una cercavila pel centre de la població, i culminarà amb els balls de gegants de les colles participants

Els carrers del centre de Blanes viuran el proper cap de setmana la Fal·lera Gegantera a través de la 18a Trobada Gegantera que tindrà lloc la tarda-vespre del dissabte. Organitzada per la Colla Gegantera de Blanes i l’Ajuntament, enguany comptarà amb la participació d’un total de 13 colles, entitats i escoles tant del municipi com d’altres localitats catalanes.


Colla Gegantera de Blanes
Així, a banda dels gegants, gegantons i capgrossos de la Colla Gegantera de Blanes, l’amfitriona, també s’hi comptaran les colles geganteres de Lloret, Tordera, Breda, Solsona, Arbúcies, Bescanó i del barceloní barri del Raval. També hi serà la Banda Musical de Blanes, l’Esbart Joaquim Ruyra, l’Agrupació Escolta i Guia Pinya de Rosa, i representants de les escoles Ventijol i Napoleó Soliva.


Trobada Colles Geganteres 2015 - Fotografia: Cesc Casals
L’activitat s’encetarà a les sis de la tarda, amb la plantada dels gegants que es farà al Passeig de Mar, entre els carrers Muralla i Ample. Posteriorment, a partir de les 7 del vespre, començarà una cercavila que finalitzarà de nou al Passeig de Mar, a l’escenari del Banc dels Músics. El darrer tram de la trobada tindrà lloc en aquest indret, amb els balls de gegants de les colles participants i el Ball dels Vescomptes, amb els gegants de Blanes, en Gastó i na Caterina.Data de realització: 08/25/2016 | Data de la darrera actualització: 08/25/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300