Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

370 atletes participen en el VIII Aquatló Popular Vila de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/30/2016 11:42:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

370 atletes participen en el VIII Aquatló Popular Vila de Blanes

Guillem Rojas i Gemma Díaz van ser els més ràpids en Masculí i Femení, mentre que en la classificació per equips es va imposar el CN Banyoles

El VIII Aquatló Popular Vila de Blanes que va tenir lloc diumenge passat al matí va tornar a repetir l’èxit de participació d’aquests darrers anys, amb un total de 370 atletes inscrits. El més ràpid va ser Guillem Rojas, que va invertir 26’46 minuts en cobrir els 400 metres nedant, 4 km corrent i 400 m més nedant que inclou la competició que forma part de la marca Blanes X Runners.


Moments previs inici 8è Aquatló Popular Vila de Blanes - Fotografies: Marc Romero
En segona i tercera posicions es van situar els germans Guillem i Arnau Montiel, que van fer uns respectius temps de 26’51 i 27’02 minuts. Per la seva banda, el primer atleta local amb el millor temps va ser el nedador blanenc Ricard Pujol Belmonte, que va completar l’Aquatló Popular Vila de Blanes en 29’08 minuts.


Podi Masculí: Guillem Rojas (1er), Guillem Montiel (on) i Arnau Montiel (3er)


1er classificat local: Ricard Pujol Belmonte
En el podi de les més ràpides s’hi van situar Gemma Díaz, que va cobrir la competició en 35’13 minuts. Darrera d’ella, en segon lloc, la seguia la seva germana, Laia Díaz, amb 35’52 minuts; i a la tercera posició va ser per Èrica Sarzilla, amb 36’33 minuts.


Podi Femení: Gemma Díaz (1a), Laia Díaz (2a) i Èrica Sarzilla (3a)


1a classificada local: Nuri Martínez
La primera atleta de Blanes que va fer el millor temps va ser Nuri Martínez, que va invertir 40’16 minuts, i que va ser setena en la classificació general. També es va guardonar el millor equip, ja que des de fa dos anys hi ha la possibilitat de participar amb un atleta que cobreixi la part de natació, mentre que l’altre fa la cursa. Els equips podien ser masculins, femenins o mixtes.


Podi Equips: CN Banyoles (1er), Tim Paella (2on) i Pou's Squad (3er)
El podi per equips el van encapçalar els atletes del CN Banyoles amb 26’42 minuts, seguits per Tim Paella amb 27’31 minuts i en la tercera plaça Pou’s Squad, amb 28’35 minuts. Val a dir que el millor equip local va ser el Crossfit 77 Feet, amb 29’28 minuts, que es va situar quart en la classificació.


Organitzada pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, L’entrega de premis la van protagonitzar el president de l’entitat esportiva, Antoni Ruiz, acompanyat del regidor d’Esports, Joel Comas. Com és habitual, l’espectacularitat del muntatge instal·lat al Passeig de Mar va cridar l’atenció de tots els qui diumenge al matí passejaven o anaven a la platja.

En acabada la competició, tots els participants van poder reposar forces i refrescar-se al costat de la zona de boxes per fer el canvi d’indumentària en cada tram de prova. A banda d’aigua i altres refrescos, xíndria i meló, també hi havia la possibilitat de degustar un got de Cervesa Artesana Popaire.

Data de realització: 08/30/2016 | Data de la darrera actualització: 08/31/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300