Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 4a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes augmentarà la superfície d’exposició i el nombre de concessionaris


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/12/2016 12:12:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 4a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes augmentarà la superfície d’exposició i el nombre de concessionaris

La mostra, que es farà del 16 al 18 de setembre, inclourà 200 vehicles i comptarà amb la participació de 10 empreses, que la consoliden com la més gran del territori entre Girona i Barcelona

Aquest proper cap de setmana del 16 al 18 de setembre Blanes esdevindrà en el punt de referència per a totes aquelles persones que busquen un cotxe de segona mà amb totes les garanties i al millor preu. Ho serà per quart any consecutiu, a través de la 4a Fira del Vehicle d’Ocasió, que arriba novament a la població de la Costa Brava precedida per l’èxit que ja ha tingut en les tres anteriors edicions.


Fira del Vehicle d'Ocasió 2015
La 4a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes es podrà visitar la tarda del divendres 16 de setembre de 17 a 20 h, i durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge 17 i 18 de setembre, a partir de les 10 del matí i fins les 20 h del vespre.

Augmenta el nombre de concessionaris i vehicles exposats

La principal novetat de l’edició d’aquest 2016, que es posarà en marxa la tarda del proper divendres dia 16, és que ha augmentat el nombre de vehicles d’ocasió que estaran exposats al seu lloc habitual: l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports. Hi haurà més de 200 cotxes, que oferiran els 10 concessionaris que participen, dels quals tres són una nova incorporació respecte al 2015.

Això fa que es pugui comptar amb una extensa i variada representació de les principals empreses automobilístiques, amb 21 marques. Els visitants podran trobar models de vehicles que inclouran els principals segments a tenir en compte, com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, 4 x 4, monovolums i una ampla varietat que es pot adaptar a les necessitats de tots els qui estan pensant en l’adquisició d’un vehicle d’ocasió.


La mostra està organitzada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, i actualment és la més gran d’aquestes característiques que es fa en aquest territori, entre Girona i Barcelona. L’emplaçament on s’allotja es considera el més adient des de l’organització, ja que no tan sols permet exposar amb comoditat l’estoc de vehicles, sinó també perquè els visitants poden arribar fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar-hi gratuïtament al seu voltant.

L’esplanada del costat de l’antic pavelló compta amb una superfície total de 40.000 m2, dels quals 14.000 m2 estan ocupats per la fira. Per segon any, part de l’espai l’ocuparà una zona destinada a la pràctica i conducció de karts a càrrec de Karting Club Blanes. Igual que ja es va fer al 2015, es tracta d’un circuit on la canalla pot començar a aprendre les primeres nocions de la conducció de manera segura i controlada.


A diferència de l’any passat, la zona de karts estarà situada a l’extrem nord del recinte firal, més a tocar dels antics camps de futbol. Molt a prop seu també estaran instal·lats els inflables perquè la canalla pugui entretenir-hi durant tot el cap de setmana, mentre estigui oberta la fira. La 4a Fira del Vehicle d’Ocasió torna a comptar enguany amb la col·laboració de Ràdio Marina i la revista La Marina, així com del Karting Club Blanes.

Pel que fa a les empreses concessionàries de vehicles que participen, són les següents: Automoció i Serveis del Nord-Est, Àngel Blanch, Garatge Plana, Autobrava, Bravauto, Maresmòvil, Covesa Vehículos, Grup Sadurní, Autopòdum S.A. i Auto Aulet
Data de realització: 09/12/2016 | Data de la darrera actualització: 09/12/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300