Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es presenta a Blanes el Change Leadership Center, un servei internacional per a equips i directius d’empreses


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/17/2016 12:51:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEs presenta a Blanes el Change Leadership Center, un servei internacional per a equips i directius d’empreses

Representants del CLC s’han reunit avui al migdia amb l’alcalde de Blanes per donar-li a conèixer aquest centre amb una oferta inèdita a la demarcació gironina

El Change Leadership Center (CLC) es posarà en marxa a Blanes a partir del proper mes de novembre, en unes instal·lacions situades al centre del municipi. Es tracta d’un equip de professionals del món del coaching i la consultoria de primer nivell que dóna servei a equips i directius d’empreses internacionals amb una oferta encara inèdita a les nostres contrades.

Combina la formació experiencial tant a nivell indoor com outdoor, i el seu objectiu és donar combertura a totes les necessitats que puguin tenir les empreses quant a la gestió òptica del capital humà. Ho fan a través de programes i tallers d’avantguarda que combinen tècniques i metodologies de diferents especialitats, perquè d’aquesta manera s’aconsegueix encaixar al màxim amb les necessitats de les empreses.


André Baken, David Sánchez i David Quesada (CLC) amb l'alcalde
de Blanes, Miquel Lupiáñez, durant la trobada d'avui al migdia
Els consultors del CLC compten amb molta experiència internacional en cultures molt diferents, i treballen de manera col·laborativa tant des del centre de Blanes com desplaçant-se allí on faci falta. Alguns dels seus consultors internacionals també treballen in company de manera ocasional, temporal o de substitució, tant en assessorament com en execució.

En aquest darrer sentit, quatre dels consultors del CLC de Blanes –les doctores Zahaira González i Soraya Sirikit, així com Ramiro Brogna i André Baken- van ser contractats recentment per desenvolupar una estratègia de Change Management i Comunicació. Els seus serveis van ser requerits per ajudar a implementar des de la seva especialitat un projecte de digitalització dels pous de petroli de la Kuwait Oil Company a Kuwait.

El Change Leadership Center de Blanes arrencarà amb dos programes d’un dia i mig de durada cadascun. Un d’ells estarà dedicat al lideratge de dones, i l’altre a la posada a punt d’equips de treball (ITV Team). També volen posar en marxa un grup d’auto-aprenentatge amb responsables de Recursos Humans per compartir bones pràctiques en les empreses.


En aquest darrer sentit, s’està preparant una presentació pública oberta a participants de tota l’àrea d’influència de Blanes que tindrà lloc durant els propers mesos, i que vol aglutinar el màxim nombre d’empreses representatives de tots els sectors. Per donar a conèixer aquest nou servei, representants del CLC s’han reunit avui al migdia amb l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, que els ha rebut al despatx d’alcaldia, i els ha encoratjat a què el nou servei sigui tot un èxit.

En la trobada que ha tingut lloc avui al migdia han participat, a banda de l’alcalde de Blanes, diversos professionals i col·laboradors que formen part de l’equip multi disciplinar -de procedència ben diversa- que forma part de l’equip del CLC. Així, han assistit: André Baken, David Sánchez i David Quesada.



Data de realització: 09/17/2016 | Data de la darrera actualització: 09/17/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300