Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 4a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes incrementa les vendes, que superaran el 40%


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/18/2016 03:00:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 4a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes incrementa les vendes, que superaran el 40%

Els expositors han fet un balanç molt positiu ja que, malgrat la pluja de dissabte, avui diumenge hi ha hagut força visitants, i els propers dies estan pendents de tancar nombroses vendes

Un any més, la Fira del Vehicle d’Ocasió que s’ha allotjat a Blanes aquests darrers dies, ha revalidat l’èxit d’anteriors edicions. Així han coincidint en assenyalar-ho els representants dels 10 concessionaris –tres d’ells de nova incorporació- que han participat en la que ha estat ja la quarta edició de l’experiència, que va arrencar el passat divendres i tancarà avui diumenge.


4a Fira del Vehicle d'Ocasió, diumenge al matí
Quan falten poques hores perquè així sigui, el volum de vendes aconseguides ja s’acosta al 40%, i els expositors confien que la xifra total pugui ser inclús superior, ja que encara caldrà sumar-hi les vendes pendents de tancar després d’un primer preacord establert amb clients potencials aquest cap de setmana. L’any passat van haver un 33% de les vendes del total de 160 vehicles exposats, per tant la millora és força positiva en relació a l’edició del 2015.


Una de les principals novetats molt ben valorades pels nombrosos visitants que s’han acostat al recinte firal és l’augment del nombre de vehicles en estoc. N’hi havia més de 200 a través dels concessionaris que oferien una extensa i variada representació de les principals empreses automobilístiques, amb 21 marques aptes per cobrir un ample ventall de necessitats.

Balanç positiu malgrat la pluja del dissabte

Les empreses que han participat en la 4a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes han coincidit en fer un balanç positiu, sobretot perquè malgrat la pluja de dissabte va fer minvar el nombre de visitants, aquest diumenge s’ha recuperat amb escreix l’interès per obtenir informació, preus i condicions de finançament. El perfil dels compradors, com és habitual, ha estat molt variat.


Així, hi havia des d’autònoms que anaven a la recerca d’una furgoneta per poder treballar amb més comoditat i millors condicions, fins a joves que volien comprar-se el seu primer vehicle amb el carnet recent obtingut o a punt de fer-ho. També hi ha hagut força gent gran que cercava seguretat i comoditat, així com també famílies senceres que necessitaven un espai més ampli.

En la línia de les tres anteriors edicions, els visitants provenien majoritàriament de Blanes, així com d’altres poblacions de la rodalia i la seva àrea d’influència, tant de Girona com Barcelona. De fet, l’atracció per la fira ha fet incrementar els compradors potencials que s’hi acosten des de municipis com ara Maçanet o Sant Pol, si bé majoritàriament procedeixen de Tordera, Palafolls, Lloret i Malgrat.


Un altre tipus de visitant molt corrent és el públic de Barcelona que compta amb una segona residència a Blanes o en algun municipi del voltant, o bé que ha vingut a passat el cap de setmana i ha aprofitat per donar-hi un tomb. Els expositors coincideixen en explicar que habitualment els visitants que s’acosten amb la idea de comprar mai no solen marxar sense haver-ho fet, o bé amb un principi d’acord que es tancarà els dies posteriors.

Una altra dada curiosa és que enguany, en relació a anteriors edicions, hi ha hagut visitants que s’han interessat per comprar vehicles nous de trinca i han quedat pendents de visitar les seus de les empreses expositores després que han fet un primer contacte. Tot aquest seguit de consideracions fan que des de l’organització es conclogui que la Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes s’està consolidant cada cop més com un dels referents més sòlids al territori.


Per la seva banda, els visitants han valorat positivament haver pogut comptar amb una varietat molt més ampla dels tipus de vehicle en exposició, cosa que els ha facilitat decantar-se per un o altre model en cas que no ho tinguessin decidit prèviament. Un altre detall que destaquen és la garantia que significa comprar a professionals del món del motor, i no pas directament a un particular.

Atractius complementaris de la fira

Durant aquests dos dies i mig que la 4a Fira del Vehicle Ocasió de Blanes ha estat en funcionament un dels tipus de visitants més comú que s’ha pogut veure són les famílies senceres que han aprofitat el cap de setmana per donar una ullada a les ofertes. Pensant precisament en aquest perfil, la mainada tenia dues opcions complementàries per entretenir-se per combatre l’avorriment.


Circuit de Karts del Kàrting Club Blanes
Per segon any consecutiu, la zona destinada a la pràctica i conducció de karts a càrrec del Kàrting Club Blanes ha estat un èxit de públic. Des de divendres a la tarda els nens i nenes de 5 a 8 anys d’edat han pogut gaudir gratuïtament d’aquesta opció, controlats en tot moment per un monitor que ha estat emetent a tots els elements de seguretat i els ha ajudat en el què ha fet falta.


Al llarg de la fira hauran pujat als karts uns 500 nens i nenes que, com és habitual, han quedat convenientment immortalitzats a través dels vídeos i fotografies que els han fet els seus familiars. Molt a prop del circuit hi havia els inflables, una zona acotada que també estava controlada per monitors i on, com ha estat habitual des de la primera edició, les cues per pujar-hi han estat constants, igual que ens els vehicles motoritzats.


Zona d'Inflables per a la canalla
El recinte firal ha ocupat una superfície de 14.000 m2, i estava situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló, a tocar del centre. Els visitants han pogut arribar fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar de forma gratuïta al seu costat. Això els ha facilitat que s’hagin pogut acostar tot passejant fins al nucli comercial de Blanes, o bé gaudir de la platja mentre la pluja no ha fet acte de presència.


Organitzada per l’Ajuntament a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, la fira ha comptant amb la implicació de 10 empreses expositores de la vila i d’altres poblacions de la rodalia: Automoció i Serveis del Nord-Est, Àngel Blanch, Garatge Plana, Autobrava, Bravauto, Maresmòvil, Covesa Vehículos, Grup Sadurní, Autopòdum S.A. i Auto Aulet.
Data de realització: 09/18/2016 | Data de la darrera actualització: 09/18/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300