Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles Blanes oferirà sis espectacles infantils en la nova temporada d’Octubre-Desembre 2016 al Teatre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/21/2016 06:09:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles Blanes oferirà sis espectacles infantils en la nova temporada d’Octubre-Desembre 2016 al Teatre

Titelles, màgia, teatre còmic i cançons seran els principals ingredients de la programació que començarà el diumenge 2 d’octubre amb el conte ”Els Tres Óssos”, de la Cia L’Estaquirot

La nova programació de Rialles Blanes, d’Octubre-Desembre inclourà sis espectacles infantils que tocaran diferents vessants artístiques. Titelles, màgia, teatre còmic i cançons són els principals ingredients de la nova temporada, que s’encetarà al Teatre de Blanes el diumenge 2 d’octubre. La companyia L’Estaquirot oferirà una particular recreació del conte de La Rínxols d’Or, a través de l’espectacle titulat Els Tres Óssos, una història narrada amb titelles i actors.


"Els Tres Óssos", de L'Estaquirot, estrenarà programació de Rialles el 2 d'Octubre
La següent representació tindrà lloc dues setmanes més tard, el 16 d’octubre, amb l’obra Plors de Cocodril, teatre còmic a càrrec de la Cia. La Pera Llimonera. El 30 d’octubre Les Bianchis donaran vida a l’espectacle còmic Les Supertietes, i el 13 de novembre el Mag Edgard oferirà El Somiatruites, amb màgia i il·lusionisme. Per la seva banda, el 27 de novembre Sgratta Teatre portarà l’espectacle de titelles De què fan olor els pets?.


"Plors de Cocodril", de La Pera Llimonera, el 16 d'Octubre


"Les Supertietes", de Les Bianchis, el 30 d'Octubre
El darrer espectacle que tancarà la programació de Rialles, així com la d’aquest any 2016, du per nom Quan arriba el Nadal. Anirà a càrrec de la companyia País de Xauxa, i el nucli central són contes i cançons relacionats amb aquestes festes: La formiga i la cigala, Passejant pel bosc, El ninot de neu, etc. Els sis espectacles de Rialles començaran com és habitual a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre.


"El Somiatruites", amb el Mag Edgard, el 13 de Novembre


"De què fan olor els pets?", d'Sgratta Teatre, el 27 de Novembre
L’entrada costa 6€, i si bé per la compra de tiquets per a tres funcions hi ha un descompte del 10%, i també hi ha un paquet especial de 6 espectacles al preu de 30 €. La venda anticipada es pot fer a la taquilla del Teatre de Blanes els dijous i divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, de 17’30 a 19’30 h, així com una hora abans que comenci: a 2/4 de 5 de la tarda. També es poden reservar entrades al correu blanes@rialles-catalunya.cat


"Quan arriba el Nadal", de País de Xauxa, l'11 de Desembre
Data de realització: 09/21/2016 | Data de la darrera actualització: 09/21/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300