Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes escalfa motors per l’Eurockey Cup U17


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/28/2016 11:16:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes escalfa motors per l’Eurockey Cup U17

Ja s’ha celebrat el sorteig per emparellar els 16 equips europeus que participaran en la competició d’hoquei patins que s’allotjarà a Blanes per tercer any consecutiu del 6 al 9 d’octubre

La nit d’aquest passat dimarts es va celebrar en directe, a través de TV Girona, el sorteig per emparellar els equips que participaran a la Eurockey Cup U17 d’aquest 2016, que es disputarà a la Ciutat Esportiva Blanes del 6 al 9 d’octubre. Es tracta del Campionat d’Europa oficiós de clubs d’aquesta categoria, on hi concorren un total de 16 equips. D’aquest total, 3 són catalans: el CP Manlleu –vigent campió de la competició, l’Arenys de Munt –campió de l’estat espanyol, i l’ICG Software Lleida, sotscampió. D’altra banda, a nivell estatal també participa l’equip gallec HC Liceo.


Eurockey CUP U-17 edició 2015 - Final Manlleu-Barça
Fotografies: Eurockey CUP
Itàlia i Portugal estan representades per tres equips. L’ASD Viareggio és el campió italià, mentre que Hoquei Roller Bassano i Hockey Valdagno van acabar segon i tercer. Respecte als equips portuguesos, hi seran SL Benfica, CD Paço de Arcos i HC Braga, segon, tercer i quart respectivament. La competició que s’allotjarà a Blanes també comptarà amb el SCRA Saint Omer i el RHC Lyon, campió i subcampió de França, el HSV Frefeld i el RSC Darmstadtd d’Alemanya amb els campions de Suïssa, el RHC Uri, i el d’Anglaterra, l’Herne Bay United.

Després del sorteig celebrat ahir, els quatre grups en què s’estructura la competició inclouran els següents enfrontaments entre els 16 equips:


L’edició del 2016 de l’Eurockey Cup U17, que s’allotjarà a la Ciutat Esportiva Blanes per tercer any consecutiu, s’encetarà el 6 d’octubre amb la primera jornada que començarà a les 4 de la tarda simultàniament a les pistes Blava i Vermella de l’equipament esportiu blanenc. Divendres la competició continuarà durant tot el dia, i al llarg del dissabte s’aniran disputant les primeres semifinals classificatòries. El diumenge 9 d’octubre a les 10’45 h es jugarà la final per dirimir la 3a i 4a places, i a les 12’30 h la final per proclamar el campió i sotscampió.


Data de realització: 09/28/2016 | Data de la darrera actualització: 10/05/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300