Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes aixecarà el teló de la programació professional amb “Ratpenat”, del cantautor Isaac Ulam


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/28/2016 11:43:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesEl Teatre de Blanes aixecarà el teló de la programació professional amb “Ratpenat”, del cantautor Isaac Ulam

El polifacètic artista actuarà el dissabte 1 d’octubre acompanyat del Cor de Cambra Sota Palau. Durant aquest trimestre exposa una mostra de la seva obra pictòrica al vestíbul del teatre

El dissabte 1 d’octubre el Teatre de Blanes aixecarà el teló de la programació professional i, per afegit, la del Teatre de la Costa Brava Sud, el projecte que uneix Blanes i Lloret. Aquest inici de nova temporada tindrà aquesta vegada un regust decididament blanenc, tot i que completament allunyat dels cànons més habituals que acostumen a tenir els espectacles en general.


Isaac Ulam, dissabte passat al concert del Festival BAM de Barcelona
Autor Fotografies: Javier Calvete
El cantautor blanenc Isaac Ulam presentarà el seu darrer doble disc Ratpenat, precedit per l’èxit que va tenir en la seva presentació el passat mes de juny a la Sala Apolo, així com més recentment encetant el cicle de concerts del Festival BAM de Barcelona, amb motiu de les Festes de la Mercè. En tots dos casos, ha comptat amb la complicitat del Cor de Cambra Sota Palau de Blanes. Les seves veus també l’acompanyaran dissabte vinent al Teatre de Blanes.


El "Cor de Cambra Sota Palau", dissabte a BCN
Ratpenat és una òpera demencial que voreja tot límit i passa de la intimitat espartana a la superproducció cecilbedemiliana amb la intervenció de tota una coral. Ulam barreja estils com el folk de càmera, l’electrònica industrial o el heavy metal. Després d’una travessia per la foscor, el cantautor ha vist la llum i ha reaparegut amb aquest treball fruit d’un periple de tres anys i confirma que, definitivament, no és un músic com els altres.

Exposició pictòrica d’un artista gens convencional al vestíbul del Teatre

Confirmant precisament aquesta darrera afirmació, cal dir que Isaac Ulam va composar aquest darrer disc entre quadre i quadre, perquè també és un apassionat de les arts plàstiques. Per això, tant el dia del concert com durant tot aquest darrer trimestre del 2016, es podrà veure una petita mostra de la seva obra pictòrica al vestíbul del Teatre de Blanes. La visita a les seves creacions serà una bona manera d’endinsar-se en un concert que no deixarà indiferent a ningú.


Isaac Ulam - Fotografia: Javier Calvete
Una proposta arriscada i personal d’un músic de culte que s’assembla ben poc a qualsevol altre artista conegut. Després de publicar el seu primer disc l’any 2009 En els prats més llunyans, que ja ostenta la categoria de peça de culte, va reaparèixer anys més tard amb els excel·lents Murtra i Temple d’Aigua i Llum (2013), aquest darrer elaborat a quatre mans amb José Domingo. Alterna la música i la pintura, art que conrea des que tenia 10 anys i que mai no ha deixat de banda. Als 14 anys va començar a compondre temes propis i ho va combinar amb la realització audiovisual. Ara, amb Ratpenat, ha tornat a la psicodèlia, al trash i al punk, i considera que es tracta del seu disc més sincer i íntegre.


Isaac Ulam - Fotografia: Javier Calvete
L’espectacle Ratpenat, amb Isaac Ulam acompanyat del Cor de Cambra Sota Palau tindrà lloc aquest proper dissabte a les 9 de la nit al Teatre de Blanes. Les entrades es venen al preu de 8 euros i també es poden adquirir on line a través del següent enllaç: http://www.teatredelacostabravasud.cat/index.php

Programació professional al Teatre de Blanes

Després d’aquesta original arrencada, la programació professional continuarà amb dues propostes teatrals: el dissabte 8 d’octubre Mariona Ponsatí, Toni Escribano i Marcel Tomàs donen vida a La Banda del Teflón, una delirant comèdia especialment recomanada per a amants de l’humor intel·ligent. Per la seva banda, el divendres 21 d’octubre arriba una altra comèdia en la línia dels exitosos programes que acaparen les cadenes televisives: Chefs, protagonitzada per César Maroto, Carlos Jano, Rubén Hernández i Susana Cortés dirigits per David Ottone i Fidel Fernández.


La comèdia "Chefs", el 21 d'Octubre al Teatre de Blanes
Els dos darrers espectacles professionals al Teatre de Blanes s’escriuen amb nom propi. El dissabte 5 de novembre el carismàtic grup català Brams acompanyat de la Banda del Col·legi Santa Maria, presenta Aquesta remor que se sent. En la primera part el grup versionarà cançons seves en format acústic, i en la segona els acompanyarà la banda blanenca per executar algunes de les seves cançons més emblemàtiques: L’últim tirabol, La plaça, Sóc d’un país, etc.


El monòleg de "David Guapo", el 20 de Novembre al Teatre de Blanes
Finalment, el diumenge 20 de novembre el conegut monologuista David Guapo presenta un dels shows més aclamats arreu de l’estat espanyol, amb un títol que ja ho diu tot: #quenonosfrunjanlafiesta. Es tracta d’un dels còmics més populars de l’actualitat, sobretot arran que Berto Romero el va acabar fitxant com a col·laborador pel late show de Buenafuente.

Nou cicle de Rialles, amb sis propostes fins al Nadal

Aquest proper cap de setmana el Teatre de Blanes també aixecarà el teló de la nova programació de Rialles. El diumenge 2 d’octubre la companyia L’Estaquirot oferirà una particular recreació del conte de La Rínxols d’Or, a través de l’espectacle titulat Els Tres Óssos, una història narrada amb titelles i actors.


"Els Tres Óssos", diumenge 2 d'octubre al Teatre amb Rialles
La següent representació tindrà lloc dues setmanes més tard, el 16 d’octubre, amb l’obra Plors de Cocodril, teatre còmic a càrrec de la Cia. La Pera Llimonera. El 30 d’octubre Les Bianchis donaran vida a l’espectacle còmic Les Supertietes, i el 13 de novembre el Mag Edgard oferirà El Somiatruites, amb màgia i il·lusionisme. Per la seva banda, el 27 de novembre Sgratta Teatre portarà l’espectacle de titelles De què fan olor els pets?.

El darrer espectacle que tancarà la programació de Rialles serà Quan arriba el Nadal. Anirà a càrrec de la companyia País de Xauxa, i el nucli central són contes i cançons relacionats amb aquestes festes: La formiga i la cigala, Passejant pel bosc, El ninot de neu, etc. Els espectacles de Rialles comencen els diumenges, com és habitual, a 2/4 de 6 de la tarda.



Data de realització: 09/28/2016 | Data de la darrera actualització: 09/28/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300