Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

1er Trofeu Internacional de Bàsquet en cadira de rodes Trofeu Rotary Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/03/2016 03:03:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rotary_logo1er Trofeu Internacional de Bàsquet en cadira de rodes Trofeu Rotary Blanes

La Ciutat Esportiva Blanes va allotjar diumenge passat el trofeu que va enfrontar el Handi-Basket Perpignan Le Soler amb el CB Mifas de Girona, que es va imposar per 59 a 19

El Rotary Club de Blanes Costa Brava Sud va organitzar diumenge passat el 1er Trofeu Internacional de bàsquet en cadira de rodes, un esdeveniment que en aquesta primera edició va enfrontar el CB Mifas Girona, com equip local, amb el Handi-Basket Perpignan Le Soler, de la Catalunya Nord. L’enfrontament, que es va allotjar a la pista verda de la Ciutat Esportiva Blanes, va ser una bona ocasió per veure un partit emocionant i vibrant.


Els dos equips, abans de començar el partit
Finalment, després que es van haver disputat les quatre parts de 10 minuts, es va imposar l’equip local, el CB Mifas Girona (amb samarreta blanca), que va vèncer els seus homòlegs de Perpinyà (amb samarreta groga) per un resultat final de 59 a 19. La idea d’organitzar aquest trofeu va sorgir arran que fa temps que el Rotary Club de Blanes Costa Brava Sud manté vincles d’amistat amb el Club Rotary Loge de la Catalunya Nord.


D’altra banda, per organitzar el partit a Blanes, també han comptat amb el suport de la seu de Mifas en aquesta localitat, així com Mifas Girona. Abans de començar l’encontre, els jugadors dels dos equips van posar per una fotografia de grup amb els respectius representants dels clubs rotarys catalans. Al seu temps, un cop es va haver conclòs el partit, la jornada es va tancar de la millor manera possible: amb un dinar de germanor per reposar forces i estretar encara més els lligams entre tots.


Val a dir que precisament ara fa una setmana blanencs i visitants van poder practicar bàsquet en cadira de rodes. Ho va facilitar Mifas Blanes, a través de la pista de bàsquet que va muntar coincidint amb la VIII Fira d’Entitats, al Passeig de Mar. A la pista situada al costat del seu estand, tots els nens i nenes que van voler van experimentar aquesta pràctica esportiva –coneguda també com Handi-Basket- en cadires que l’entitat social va posar a la seva disposició per a la ocasió.Data de realització: 10/03/2016 | Data de la darrera actualització: 10/05/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300